Ana Kokić: Ćerke su spremne za batu ili seku

Autor:

03.10.2018 21:21

Foto:

Foto:



Nisu im davali velike šanse, čak ih i razvode svaka tri meseca, ali pevačica Ana Kokić (35) i vaterpolista Nikola Rađen (33) uskoro slave desetu godišnjicu braka. Tokom nje su, kako Ana kaže, doživeli mnogo uspeha i padova, probleme su prevazilazili otvorenim razgovorom i spremnošću da priznaju grešku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Radjen (@nikola_radjen) дана 9. Јул 2017. у 8:40 PDT

Komunikacija i iskrenost joj olakšavaju i roditeljski posao, pa može da se pohvali lepo vaspitanim kćerkama, devetogodišnjom Ninom i osmogodišnjom Teom, o čemu je govorila za magazin "Gloria".

Za roditeljstvo kažu da je zanat najteži, da li je tako i u vašem slučaju?

- Majka sam dve devojčice i ne mogu da ne razmišljam o njihovoj budućnosti, vremenu u kojem živimo, promenama koje se brzo dešavaju. Svakodnevno razgovaram s njima i trudim se da im usadim dobre navike i misli. Veoma mi je bitno da budu vaspitane i kulturne, dobri đaci. To mi je najteže, ali ne žalim se, srećna sam što su na dobrom putu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Odrastanje .... #najlepse #doba #nina #tea #tata

Објава коју дели Nikola Radjen (@nikola_radjen) дана 29. Мај 2016. у 9:46 PDT

Traže li vam kćerke batu ili seku?

- Traže one sve, hoće i kucu i macu, morsko prase, čak i jednoroga, pa me ne bi začudilo da sledeći put naruče i bebu. Za svaki slučaj, nabavila sam im papagaja, da se bar malo smire.

Ana Kokić: Razvode me svaka tri meseca

Obe treniraju odbojku, imaju li talenta za muziku?

- Imaju, ali za njihov uzrast bolji je sport. Nismo forsirali odbojku, probale su i plivanje, tenis, aikido. Važno nam je da uživaju u sportu i da im je na treningu zanimljivo, lepo s društvom. I zaista, nema to veze s tim što je Nikola sportista, nego sam uvek mislila da je za decu u razvoju od suštinskog značaja da se bave sportom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Movie time .... #kungfupanda #cineplexx #nina #tea #tata

Објава коју дели Nikola Radjen (@nikola_radjen) дана 26. Мар 2016. у 9:46 PDT

Opterećuje li njih dve to što su im roditelji poznati, ili imaju i neke benefite od toga?

- Njima to ne znači apsolutno ništa, za Ninu i Teu mi smo samo mama i tata. Naravno da su ponosne kada tata donese medalju i mama ima uspešne pesme i nastupe, ali to je normalno. Svako dete se raduje uspehu svojih roditelja, kao i oni njegovom.

Ana Kokić: Vreme je za porodicu (foto)

Za koga su njih dve više vezane?

- Čini mi se da je mlađa malo više privržena Nikoli, dok starija ne može bez mene.

Na koga liče fizički, a na koga temperamentom?

- Mlađa više liči na mene, starija na Nikolu. Obe su živahne, vesele, mlađa je možda malo lukavija, a starija je emotivnija i vrlo laka na suzama.

Dela, a ne reči: Popularna pevačica pokazala humanu stranu (foto)

Koliko često putujete u Moskvu?

- Zbog škole je to malo nezgodno, ali imamo dobre učiteljice, koje razumeju našu situaciju, nevezano za to ko smo i šta smo, već zato što je tata u inostranstvu, gde radi, a one su zbog škole i obrazovanja vezane za ovu zemlju i grad. Pošto su one tako divne, trudim se da deca isprate gradivo i nauče sve što treba. Jedino što tražim od njih jeste da imaju dobre ocene, da bismo na taj način zahvalili učiteljicama za ustupke koje nam čine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nikola Radjen (@nikola_radjen) дана 3. Апр 2016. у 3:19 PDT

Da li je Nikola popustljiviji i zovu li tatu u pomoć kad mama nešto zabrani?

- Naravno, ali i on zna, čim ga pitaju, da nešto nije u redu i da opravdano nisam nešto dozvolila. Pritom, ne zabranjujem im gotovo ništa, ponekad crtane filmove, ali to su zaista retke situacije kad baš moram da reagujem za njihovo dobro. Jedino tražim da u školi budu dobre, jer je to znanje koje će im biti potrebno za ceo život. Smatram da s decom treba biti iskren, ne treba ih lagati ni za sitnice, jer onda gubimo njihovo poverenje. Treba s njima pričati o svemu, učiti ih da se društvo bira, da ne smeju biti povodljive. Gledam ih kao ravnopravne, odrasle osobe, i tako ih učim odgovornosti.

“Nisam verovala da je dovoljan samo jedan dan”: Ana Kokić ponovo zaljubljena (foto)

Kćerke su još male, ali prepoznajete li kod supruga lik koji je tumačio Nikola Kojo u drugom delu filma “Mi nismo anđeli”?

- Još nismo do toga došli, ali ću ja sigurno kupiti pušku kad porastu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Kokic (@anakokicmusic) дана 22. Јул 2013. у 11:23 PDT

A šta će tata?

- Tata će verovatno iznajmiti vojsku.

Ana Kokić: Jogom u borbu protiv bora

Imate mlađu sestru, za koju ste veoma vezani. Jeste li kod kćerki razvili takve emocije?

- Njih dve promene “četiri godišnja doba” u toku dana. Lepo se igraju, pa se otimaju oko igračaka, vole se i svađaju. Kad sam pitala prijatelja psihologa da li treba da ih sprečavam u tome, rekao mi je da ih pustim, suština je da imaju odnos, kakav god on bio, samo da nisu otuđene jedna od druge.