Metju Peri: Tri meseca u bolničkom krevetu

Autor:

04.10.2018 17:20

Foto:

Foto:



Holivudski glumac, najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u seriji ‘Prijatelji’, sporo se oporavlja od operacije u trbušnoj duplji, što mnogi dovode u vezu s njegovim nekadašnjim stilom života u kome je bilo mnogo mesta za alkohol, lekove i narkotike

Dva meseca nakon što mu je obavljen hirurški zahvat u trbušnoj duplji Metju Peri (49) nije napustio bolnicu. Glumac, koji se proslavio ulogom Čendlera Binga u TV seriji “Prijatelji”, operisan je početkom avgusta po hitnom postupku zbog perforacije creva, što je bilo praćeno jakim bolom u stomaku, ali oporavak ide veoma sporo. Neimenovani izvor otkrio je Mirroru da je Peri celo leto proveo u jednoj bolnici u Los Anđelesu, što je ubrzo potvrdio i glumac napisavši na društvenim mrežama: “Tri meseca u bolničkom krevetu”. Holivudska zvezda nije odala više detalja o svom stanju.

Posle operacije Metjuov portparol je rekao da je glumcu drago što se mnogi brinu za njegovo zdravlje, ali da moli da se poštuje njegova privatnost, koju se i ranije trudio da sakrije.

- Iako sam igrao u seriji čije je epizode pratilo po 30 miliona ljudi, privatno sam vrlo zatvoren, ne volim da me gledaju ili pričaju o meni - priznao je svojevremeno Peri, koji je često u javnosti govorio o svojim rehabilitacijama i borbi s porocima, otkrivši da je imao problema sa zavisnošću veći deo svog života.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 1. oktobra!