Aleksandra Gudelj: Jedva čekam da stigne ćerka, a ime još nismo odabrali

Autor:

04.10.2018 20:00

Foto:

Foto:



Kad je saznala da će početkom februara roditi kćerku, televizijska voditeljka nije mogla da sakrije oduševljenje jer je dugo maštala da posle sinova Milijana i Damjana dobije naslednicu

Srećne vesti u domu “Loto devojke”: Aleksandra Gudelj postaće mama treći put!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Todorović (@_bojanatodorovic_) дана 28. Дец 2017. у 3:58 PST

Voditeljki igre na sreću Loto Aleksandri Gudelj (33) ostvarila se davnašnja želja - da ima punu kuću dece. Uzme li se u obzir da će za tri meseca roditi kćerku, što sanja otkad je postala mama dva dečaka, može se zaključiti da je lepa crnka izvukla srećnu kombinaciju.

Bjuti tajne Aleksandre Gudelj: Mamin savet zlata vredan

- Uskoro ulazim u šesti mesec trudnoće i presrećna sam. Odlično se osećam, ne planiram još da idem na bolovanje - kaže Aleksandra.

Suprug Veljko i sin Milijan srećni su zbog prinove

Njeni sinovi, osmogodišnji Milijan i četvorogodišnji Damjan, koje je dobila u braku sa biznismenom Veljkom, jedva čekaju da vide sestru.

Aleksandra Gudelj: Sve(t) se vrti oko haljina

- Raduju se, stalno pitaju kad će je konačno upoznati. Ne mogu da dočekaju da joj pokažu igračke, kažu da će je svuda voditi sa sobom. Drago mi je što je tako, to je mnogo bolja opcija nego da su ljubomorni.

BEZ IMENA, ZA SADA

Dečaci će morati još malo da se strpe jer je termin za porođaj početkom februara.

- Osim stomačića koji se jedva nazire, gotovo da se ne primećuje da sam u drugom stanju. Tako je bilo i u prethodnim trudnoćama.

I mlađi Damjan jedva čeka da vidi sestru

Iako je dugo priželjkuje, još nije smislila ime za devojčicu.

Aleksandra Gudelj: Deset godina velike strasti

- Svi me pitaju kako će se kćerka zvati, a ja odgovaram da ćemo to odlučiti tek kad je vidimo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@serbian_beauties__ је поделио/ла објаву дана 25. Јул 2018. у 2:54 PDT

Aleksandra, koja je diplomirala ekonomiju, svakog utorka i petka na Televiziji Prva obaveštava gledaoce da li su među onim malobrojnim srećnicima čija je loto kombinacija tog dana dobitna, a svoju sreću pronašla je kad je pre deceniju upoznala Veljka, sa kojim se venčala 2010. godine. Njih dvoje su i ranije maštali da imaju bar četvoro dece, a kad su im se rodila dva dečaka, sve češće su razmišljali kako bi bilo divno kad bi treće bila devojčica. Želja će im se uskoro ispuniti.