Sara Jovanović: Rizik koji se isplatio

Autor:

09.10.2018 17:00

Foto:

Foto:



Iako se zbog odgovornosti prema poslu dvoumila da li da prihvati ponuđenu ulogu u popularnoj seriji, pevačica je zadovoljna što je postala deo tima ‘Sinđelića’ i zahvalna je Luki Racu i Dragani Mićalović na korisnim savetima

Kad joj je ponuđena uloga Lune, novog lika u petoj sezoni serije “Sinđelići”, pevačica Sara Jovanović (24) dvoumila se da li da se upusti u još jednu glumačku pustolovinu. Do tada je igrala samo na pozorišnoj sceni, pa je njena rezervisanost bila logična.

- U novoj sezoni “Sinđelića”, čije je emitovanje planirano za sledeću godinu, pojavljuje se nekoliko novih likova. Scenaristima i rediteljima je palo na pamet da bih ja mogla da igram Lunu, ali ta uloga je podrazumevala ozbiljniji glumački angažman. Trebalo je da se pojavim u nekoliko epizoda i imam desetak snimajućih dana. Iako mi je laskalo što su baš meni ponudili ulogu, morala sam da razmislim hoću li uspeti da iznesem taj lik i da li ću za tako obiman posao pronaći vremena. Odlučila sam da posetim set na kome se snima serija pre nego što donesem konačnu odluku. Kad sam upoznala ekipu i osetila harmoniju koja vlada ispred i iza kamera, prihvatila sam ponudu i potvrdila svoje učešće u “Sinđelićima”.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 8. oktobra!

Maja Gašić

Autor