Lepa Brena: Kafa je moj slatki greh

Autor:

10.10.2018 10:12

Foto:

Foto:Uoči beogradskih koncerata kojima obeležava tri i po decenije karijere, pevačka zvezda otkriva tajne rituala pred svaki izlazak na scenu i priznaje da često zaplače

Uoči koncerata u Štark areni 20. i 21. oktobra kojima će obeležiti 35 godina, malo je reći blistave karijere i ujedno proslaviti rođendan, Lepa Brena (57) jedva čeka trenutak kada će sat vremena pre izlaska na scenu na miru da izmerači domaću crnu kafu i povuče nekoliko dimova cigarete.

- Nemam tremu. Sanjam momenat kada ću stati na binu i pozdraviti beogradsku publiku jer će to značiti da je sve gotovo: kostimi, probe, koreografije i sve obaveze koje prethode jednom ovakvom spektaklu. Moram da napomenem da beogradske koncerte radim na svakih sedam godina i da osećam veliku odgovornost. To su konceptualno, scenografski, kostimografski i muzički veoma složeni poduhvati, jer treba sublimirati karijeru od 35 godina u šezdesetak pesama, što nije nimalo lako. Oduvek imam ritual uoči koncerta: sat pre izlaska na binu natenane popijem domaću crnu kafu uz koji dim cigarete.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 8. oktobra!