Žizel Bundšen: I lepotice pate

Autor:

11.10.2018 17:30

Foto:

Foto:



U nedavno objavljenim memoarima ‘Lessons: My Path to a Meaningful Life’ brazilska manekenka, muza Aleksandera Makvina i Karla Lagerfelda, otkriva da je imala probleme sa napadima panike i klaustrofobije i da je pomišljala i na samoubistvo

Jedna od najuspešnijih manekenki sveta Žizel Bundšen (38) otkrila je da je njen život u prošlosti bio u rasulu i da je razmišljala čak i o samoubistvu. Dok se mnogima činilo da brazilska lepotica živi savršeno - bila je jedan od najplaćenijih modela i zabavljala se sa najpoželjnijim muškarcima sveta - ona je proživljavala dramu. U memoarima “Lessons: My Path to a Meaningful Life”, objavljenim 2. oktobra, ona otvoreno govori o traumatičnom periodu života, kada se borila sa psihičkim problemima.

Slavna manekenka je u vreme najveće slave, kad su se poslovi za velike modne kampanje i čuvene kreatore nizali jedan za drugim, vodila rat sa samopouzdanjem, a zbog strahova je uzimala sedative. U knjizi je otkrila da je 2003. u avionu prvi put doživela napad panike, dok se kasnije borila sa klaustrofobijom i anksioznošću.

- Karijera mi je bila na vrhuncu, život mi je bio savršen, a osećala sam se bespomoćno. Svet oko mene je postajao sve manji, dešavalo se da se gušim - ispričala je Žizel.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 8. oktobra!.

Maja Gašić

Autor