Nataša Ninković: Nema mesta za kajanje

Autor:

23.10.2018 17:08

Foto:

Foto:



Istaknuta dramska umetnica i posle dve i po decenije bavljenja glumom oseća nalet adrenalina kad dobije dobru ulogu, žali što u njenoj profesiji nema više poštovanja, a kao majka sedamnaestogodišnjih blizanaca Matije i Luke insistira na njihovom obrazovanju 

Nataša Ninković (46) i posle dve i po decenije bavljenja glumom živi za dobru ulogu. Kad takvu dobije, oseti nalet adrenalina koji učini, kako kaže, da se oseti kao slepa i gluva za druge stvari. A baš takve emocije, kao i pozitivnu tremu, imala je na prvom danu snimanja serije “Ubice mog oca”, u kojoj tumači Nataliju, ženu osumnjičenu da je ubila rođenu kćerku. O toj junakinji sa dijagnozom bipolarnog poremećaja, razlozima zašto neke ponude odbija, činjenici da se ne kaje ni zbog jedne odluke u privatnom i poslovnom životu kao i načinu na koji se nosi sa smrću dragih kolega Nataša govori za Gloriju.

Jeste li spremni za novu pozorišnu sezonu i da li, posle toliko godina karijere, jedva čekate da izađete na scenu?

- Pa i nisam, ako to znači oktobar je, “nešto bi trebalo da radim”. To “nešto” mi nije dovoljan motiv. Ukoliko se desi neko prepoznavanje sa ulogom, tekstom, rediteljem i ekipom, tad sam spremna, svejedno da li je jul ili oktobar. Imam stare predstave kojima se radujem, kako naslovima, tako i nekim ljudima s kojima igram.

Ostatak intervjua sa Natašom Ninković pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 22. oktobra!