Ana Bebić: Vreme nežnosti s Matijom

Autor:

26.10.2018 10:22

Foto:

Foto:



Iako se prvi put porodila pre pet meseci, pevačica se ponaša kao iskusna mama - rutinirano završava sve obaveze oko sina, a posebno uživa kad ga ujutro vidi nasmejanog u krevecu

Pevačica rodom iz Metkovića, sa stalnom adresom u Beogradu, Ana Bebić (32) porodila se pre pet meseci i na svet donela sina Matiju. Mada je i njoj i suprugu Ivanu Đoliću ovo prvo dete, njih dvoje su se odlično snašli kao roditelji i od prvog dana lako izlaze na kraj sa svim “bebećim” problemima.

- Kao majka dečaka od pet meseci dosad nisam imala nikakvih problema jer je Matija divna beba. Kenjkav je samo kad je gladan i kad mu se spava, i to je to. Kako raste počinje da ispoljava neke osobine i da jača svoj karakter na meni, pa ume da se naljuti kad ne dobije šta hoće. Trenutno mi najteže pada njegovo spavanje, krenuli su da mu rastu zubići pa se budi. Preko dana je raspoložen, hoće da se igra, smeje se, vrti. Rekla bih da sam se dobro snašla kao mlada mama, ali najviše zahvaljujući suprugu koji je mnogo opušten.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 22. oktobra!