Nema dogovora: Anđelina Džoli i Bred Pit ponovo pred sudijom

Autor:

06.11.2018 16:19

Foto:

Foto:



Nekad najomiljeniji holivudski bračni par, a danas ljuti protivnici u brakorazvodnoj parnici, Anđelina Džoli i Bred Pit, sastaće se na sudu 4. decembra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Brad Pitt + Angelina Jolie (@brangelinanews) дана 22. Јан 2017. у 11:58 PST

Kako javlja TMZ, baš kad se činilo da su bivši supružnici uspeli da postignu dogovor oko starateljstva nad njihovo šestoro dece, pregovori su propali pa će se za pomoć ipak obratiti sudu. Anđelina će tražiti popuno starateljstvo nad decom, dok se Bred zalaže za zajedničko starateljstvo.

Anđelina Džoli i Bred Pit: Prljavi trikovi izlaze na videlo

Osim oko dece, bitka će se voditi i oko njihove ogromne imovine, a čitavu situaciju dodatno komplikuje i činjenica da njih dvoje pre venčanja nisu potpisali predbračni ugovor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Brad Pitt + Angelina Jolie (@brangelinanews) дана 13. Дец 2016. у 4:20 PST

Iako je njihov odnos već duže na klimavim nogama, trenutak koji je prelio čašu je navodna svađa i tuča Breda Pita i najstarijeg sina Medoksa tokom leta privatnim avionom iz Nice u Los Anđeles. Kad su sleteli u Kaliforniju, Anđelina je Breda jednostavno izbacila iz aviona i njihov je odnos tu konačno pukao.

Prljava igra bivših supružnika: Bred Pit odgovorio na optužbe Anđeline Džoli

U intervjuu za Vanity Fair, glumica je rekla da se trudi da, s uskoro bivšim suprugom, zadrži dobre odnose zbog dece, i da njih dvoje ‘zapravo imaju zajednički cilj’.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Brad Pitt + Angelina Jolie (@brangelinanews) дана 29. Мај 2017. у 10:42 PDT

I Pit je otvorio dušu u intervjuu magazinu GQ u kojem je razvod od Anđe uporedio sa smrću i rekao kako je propasti njihovog braka kumovalo i njegovo preterano uživanje u alkoholu.

Anđelina Džoli i Bred Pit: Nastavak borbe za decu

-Mogao sam da popijem više votke od bilo kog Rusa. Bio sam pravi profesionalac u tome - rekao je glumac.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Brad Pitt + Angelina Jolie (@brangelinanews) дана 11. Окт 2016. у 12:48 PDT

Kazao je i kako je u međuvremenu potražio pomoć stručnjaka i kako je u vezi s Džolijevom ‘dobio na lutriji, ali je ipak nastavio da troši vreme na potpuno nevažne stvari’.

S druge strane, Anđelina je rekla da pred decom ne želi da pokazuje emocije jer je sama kao devojčica mnogo brinula o svojoj majci pa ne želi da i njena deca tako brinu o njoj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Brad Pitt + Angelina Jolie (@brangelinanews) дана 21. Сеп 2016. у 12:22 PDT

-Važno je plakati pod tušem, a ne pred decom. Oni moraju da znaju da će sve biti u redu čak i ako ti nisi u to siguran - rekla je Anđelina.