Slatke muke Aleksandre Živojinović u trudnoći: Mnogo volim da jedem, a sada to radim za dvoje

Autor:

17.11.2018 15:00

Foto:

Foto:Mada je pre mesec i po privremeno obustavila koncertne aktivnosti kako se tokom trudnoće ne bi izlagala naporima, pevačica ponekad sa suprugom Filipom Živojinovićem posećuje gradska dešavanja, na kojima pleni izgledom i ponašanjem

Poslednjih nedelja pevačicu Aleksandru Živojinović (23), nekad Prijović, retko možemo videti u javnosti. S obzirom na to da je u petom mesecu trudnoće, povukla se iz medija kako se ne bi izlagala naporima. Ipak, s vremena na vreme poseti neko gradsko dešavanje u društvu supruga Filipa Živojinovića (33). Prvo je prisustvovala koncertu Lepe Brene, na koji je povela mamu, babu i dedu, a onda je bila i na njenoj zabavi koju je organizovala nekoliko dana kasnije. Iako je koktel-parti upriličila jedna od najvećih zvezda sa naših prostora kako bi proslavila uspeh - dva spektakularna koncerta kojima je obeležila 35. godina plodne karijere - te večeri sve oči su bile uprte u trudnu Aleksandru. Ona je na zabavu došla u opuštenom izdanju. Držeći muža za ruku pozirala je foto-reporterima, a ispod duksa koji je nosila stomačić se samo nazirao. Kako je veče odmicalo, a druženje postajalo sve zabavnije, u jednom momentu je uzela mikrofon i otpevala nekoliko pesama. To je posebno raznežilo njenog svekra Slobodana-Bobu Živojinovića, koji ju je zagrlio i poljubio u kosu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели _ (@jugo.jugovic) дана 30. Окт 2018. у 3:38 PDT

 Lepa Brena: Svi rado ugađamo Aleksandri

Premda je vrlo prisna sa svim članovima suprugove familije, posebno sa Filipovom braćom Stefanom i Viktorom, s kojima provodi svaki slobodan trenutak, čini se da je Aleksandra najčvršći odnos izgradila upravo sa svekrom. Nekadašnji teniser ne krije da je njegova snajka princeza u njihovoj kući, te da je voli kao kćerku koju nikad nije imao.

Aleksandra i Filip Živojinović: Beba je najvažnija

MUŠKE SUZE

To je potvrdio i nedavno, kad je zajedno s njom došao na snimanje emisije “Nikad nije kasno”, gde su oboje bili u svojstvu gostujućih članova žirija. Pred kamerama je ispričao koliko je srećan zbog toga što će mu baš ona podariti prvog unuka.

- Ona je naša mala princeza i normalno je da je sada pazimo malo više. Kad je reč o njoj i Filipu, uvek emotivno reagujem. Zaplakao sam kad sam saznao da ju je moj sin verio, a bilo je suza radosnica i kad sam čuo da je trudna. To je normalno kad je naša porodica u pitanju. Iz iskustva svojih prijatelja, od kojih su mnogi postali bake i deke, znam da je imati unuče ponekad mnogo jači i lepši osećaj nego onaj kad se ostvarite kao roditelj. Očekujem da će tako biti i sa mnom, samo da ne preteram u tome - rekao je Slobodan Živojinović, koji tom prilikom nije želeo da kaže kako će se dečak zvati.

U petom mesecu trudnoće uživa u provodu: Aleksandra Prijović ne propušta nastupe dragih kolega (foto)

Ipak, ime budućeg Živojinovića nije tajna. Aleksandra je tokom jednog od poslednjih gostovanja na televiziji otkrila da će se beba zvati Aleksandar i da je ime odabrao tata, što je ona s oduševljenjem prihvatila. Tada je ispričala i kako podnosi trudnoću.

Aleksandra Prijović: Saveti lekara na prvom mestu

- Odlično se osećam i sve je, hvala bogu, u najboljem redu. Pripremam pesmu koju bi uskoro trebalo da predstavim, sve ostalo je isto. U početku sam imala neke male promene raspoloženja, ali to je sve normalno. Nisam se ugojila. Mnogo volim da jedem, a sada to radim malo više, za dvoje - izjavila je ona i ostala dosledna tome da o trudnoći ne govori previše jer nije jedina trudna žena na svetu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) дана 10. Нов 2018. у 6:47 PST

Maja Gašić

Autor