Nina Janković Dičić: Vukašin će dobiti brata ili sestru

Autor:

27.11.2018 10:45

Foto:

Foto:



Pošto se vratila poslovnim obavezama samo dva meseca posle porođaja, zgodna glumica ističe da je rođenje sina doprinelo da se oseća apsolutno srećno i da sa suprugom Matejom planira još dece

Glumica Nina Janković Dičić (30) vratila se na posao u rekordno kratkom roku posle porođaja. Samo dva meseca pošto je rodila sina Vukašina stala je pred kamere i snimala treću sezonu serije “Ubice mog oca”. Prošlog meseca, kada joj je sinčić navršio šest meseci, izašla je na pozorišnu scenu i ponovo zaigrala u predstavi “Hipnoza jedne ljubavi” u Zvezdara teatru. Priznaje da je imala tremu, ali čim je ušla u cipele i kostim svoje junakinje, setila se zašto toliko voli glumački posao. Ne krije da joj je pomoć supruga Mateje Dičića oko sina neophodna i najvažnija, kao i da njena porodica neće ostati na tri člana - trudiće se da Vukašin dobije brata ili sestru.

Plavooku lepoticu publika je zapazila još u filmu “Montevideo, bog te video”, a zavolela kao forenzičarku Jelenu u kriminalističkom hitu “Ubice mog oca”, čije se nove epizode upravo prikazuju. Na radost gledalaca, koji ne mogu da dočekaju da vide kako se razvija ljubavna priča između Ninine Jelene i inspektora Jakovljevića, koga tumači Vuk Kostić, glumica se vratila u postavu ekipe treće sezone popularne serije.

- Dva meseca posle porođaja ponovo sam bila u timu “Ubica”. Nisam očekivala da će se to tako brzo dogoditi. Snimanje mi nije predstavljalo problem jer sam radila i dok sam bila trudna. Nisam pravila veću pauzu. Mnogo teže mi je palo odvajanje od deteta. Ipak, poštedeli su me, nisam radila po ceo dan, brzo i efikasno smo snimili moje scene - ističe više nego zadovoljna glumica.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 26. novembra!

Maja Gašić

Autor