Ratko Varda i Ivana Pjevčević: Milica je odlučila da živi

Autor:

04.12.2018 10:15

Foto:

Foto:



Bivši košarkaški as Ratko Varda i njegova supruga Ivana Pjevčević u dramatičnoj ispovesti otkrivaju da su prošli kroz najgorih šest meseci u životu tokom kojih su se molili da njihova prerano rođena kćerka preživi sledeći dan

Nekadašnji košarkaš Ratko Varda (39) i njegova supruga Ivana Pjevčević svojoj devetomesečnoj kćerki Milici slaviće dva rođendana. Prvi na dan rođenja 15. februara, a drugi 10. avgusta, kad su je, posle gotovo šest meseci provedenih u inkubatoru, napokon doveli kući. Sada se raduju svakom njenom osmehu i dobijenom gramu, srećni što je njihova beba izborila prvu, najvažniju životnu bitku.

- Milica je rođena u 24. nedelji, imala je nepunih šest meseci i samo 710 grama - kaže Ivana. - Ništa nije nagoveštavalo da ću se poroditi tako rano. Trudnoća je bila sasvim normalna, beba aktivna i živahna, sve je išlo idealno, čak je stomak počeo da mi se primećuje tek u petom mesecu pa mnogi nisu ni verovali da sam trudna. Bili smo srećni i nasmejani i odlazili smo na redovne mesečne kontrole kod ginekologa. Međutim, jedne večeri sam dobila bolove, koji su isprva bili blagi i mislila sam da je to normalno.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 3. decembra!