Jana Milić Ilić: Osećam se sigurnije i lepše

Autor:

05.12.2018 10:16

Foto:

Foto:Glumica priznaje da se promenila nabolje od kada je postala majka, a uprkos tome što na snimanjima popularne serije ‘Istine i laži’ provodi između 12 i 15 sati svakog dana, pronalazi dovoljno vremena za četvorogodišnjeg sina Đorđa i supruga Mišu

Glumica Jana Milić Ilić (36) sebe smatra hrabrom ženom, iako doskoro to nije želela da prizna. Zvezda serije “Istine i laži”, popularna Marina čije ljubavne probleme gledaoci prate uz uzdahe i navijanje, ističe da je dvogodišnja pauza u karijeri, koju je 2014. napravila svesno kako bi bila uz sina Đorđa (4), bila prava odluka, kao i da nema te uloge zbog koje bi žrtvovala vreme sa sinom i porodicom.

U intervjuu za Gloriju priznaje da joj 12-15 sati dnevno rada na “Istinama i lažima” mnogo uzima od privatnog života, ali da je tokom prve sezone naučila kako da se organizuje:

- Postala sam majstor planiranja. Moj sin najmanje ispašta. Kada imam dva sata pauze na snimanju, vraćam se kući i provodim vreme s njim. Da u bilo kom trenutku osetim da je moj sin nesrećan što mnogo radim, ne postoji niti jedna glavna uloga koju bih prihvatila a da me odvaja od njega.

Ostatak intervjua s Janom Milić Ilić pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 3. decembra!