Jelena Tomašević Bosiljčić: Čuda su moguća

Autor:

06.12.2018 11:30

Foto:

Foto:



Tokom boravka u Stoun Taunu na Zanzibaru pevačica Jelena Tomašević Bosiljčić obišla je kuću u kojoj je rođen Fredi Merkjuri i tom prilikom shvatila da možete uspeti bez obzira na to odakle potičete

Pevačica Jelena Tomašević Bosiljčić (35) odmalena je slušala slavnu grupu Queen, a njen pevač Fredi Merkjuri bio joj je vrlo zanimljiv, kako zbog raskošnog glasa, tako i zbog upečatljivog scenskog nastupa. Iz tog razloga je boravak u Zanzibaru iskoristila i da obiđe rodnu kuću slavnog pevača u mestu Stoun Taun.

- Kuća u kojoj je Fredi rođen sada je pretvorena u hotel, koji je bio zaključan pa nisam uspela ni da uđem. Bilo je mnogo turista koji su ispred pravili selfije, a ja sam, više iz šale nego ozbiljno, počela da pevam veliki Queenov hit “Show Must Go On”, zajedno sa prijateljima sa kojima sam i boravila u Zanzibaru. Napravili smo čak i kratak klip za internet, zabave radi. Poseban je osećaj kada znate da ste na mestu odakle je potekao umetnik koji je imao jedan od najboljih glasova na svetu svih vremena - smatra Jelena i dodaje da je slučaj Fredija Merkjurija dokaz da su čuda moguća.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 3. decembra!

Maja Gašić

Autor