Nina Janković Dičić: Vukašin je svemu dao smisao

Autor:

08.12.2018 19:16

Foto:

Foto:



Pošto se vratila poslovnim obavezama samo dva meseca posle porođaja, zgodna glumica ističe da je rođenje sina doprinelo da se oseća apsolutno srećno i da sa suprugom Matejom planira još dece

Glumica Nina Janković Dičić (30) vratila se na posao u rekordno kratkom roku posle porođaja. Samo dva meseca pošto je rodila sina Vukašina stala je pred kamere i snimala treću sezonu serije “Ubice mog oca”. Prošlog meseca, kada joj je sinčić navršio šest meseci, izašla je na pozorišnu scenu i ponovo zaigrala u predstavi “Hipnoza jedne ljubavi” u Zvezdara teatru. Priznaje da je imala tremu, ali čim je ušla u cipele i kostim svoje junakinje, setila se zašto toliko voli glumački posao. Ne krije da joj je pomoć supruga Mateje Dičića oko sina neophodna i najvažnija, kao i da njena porodica neće ostati na tri člana - trudiće se da Vukašin dobije brata ili sestru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Jankovic Dicic (@janxnina) дана 29. Апр 2018. у 6:52 PDT

Nina Janković: Nova frizura za povratak na scenu (foto)

Plavooku lepoticu publika je zapazila još u filmu “Montevideo, bog te video”, a zavolela kao forenzičarku Jelenu u kriminalističkom hitu “Ubice mog oca”, čije se nove epizode upravo prikazuju. Na radost gledalaca, koji ne mogu da dočekaju da vide kako se razvija ljubavna priča između Ninine Jelene i inspektora Jakovljevića, koga tumači Vuk Kostić, glumica se vratila u postavu ekipe treće sezone popularne serije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Jankovic Dicic (@janxnina) дана 30. Јун 2018. у 10:55 PDT

- Dva meseca posle porođaja ponovo sam bila u timu “Ubica”. Nisam očekivala da će se to tako brzo dogoditi. Snimanje mi nije predstavljalo problem jer sam radila i dok sam bila trudna. Nisam pravila veću pauzu. Mnogo teže mi je palo odvajanje od deteta. Ipak, poštedeli su me, nisam radila po ceo dan, brzo i efikasno smo snimili moje scene - ističe više nego zadovoljna glumica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Jankovic Dicic (@janxnina) дана 16. Јун 2018. у 2:38 PDT

Nina Janković: Prva porodična fotka sa sinom Vukašinom (foto)

Uz radost zbog povratka pred kameru, koja je mnogo voli, Nina je duboko u sebi nosila i brigu jer je morala da se odvoji od dvomesečne bebe.

- Dok se na snimanju ne bi čulo “akcija”, sve vreme mi je Vukašin bio na pameti. Razmišljala sam kako je, da li je dobro, da li plače, da li je gladan - iskrena je glumica.

U danima kada je serija snimana u glavnom gradu Vukašin je povremeno bio s mamom na poslu.

- Dok smo snimali u Beogradu, doveli su mi ga na set dva-tri puta da ga podojim. Sve je proteklo u najboljem redu, on je to odlično podneo.

MAGNET ZA PUBLIKU

Povedena dobrim iskustvom povratka pred TV kamere, jedna od najlepših glumica mlađe generacije odlučila je da pre nego što je to uobičajno ponovo izađe i na pozorišnu scenu. U Zvezdara teatru zaigrala je u “Hipnozi jedne ljubavi”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Jankovic Dicic (@janxnina) дана 23. Окт 2018. у 2:06 PDT

- Vratila sam se u postavu još u oktobru. Mislila sam da će povratak biti mnogo teži. Kada sam stala na scenu, bilo je kao da nisam imala pauzu od godinu dana. Osećala sam se sigurno, bilo mi je lepo, posebno zbog divnih kolega koje su predstavu izvodile mnogo puta bez mene. Nedavno smo proslavili mali jubilej - 100. izvođenje “Hipnoze jedne ljubavi”. Tema komada je aktuelna i zbog nje ga gledaoci vole. Duško Kovačević je magnet za publiku, zbog njega poželite da odete u pozorište. Ponosna sam što sam deo te predstave i što me je Duško video u njoj. To je za mene velika čast. Može samo da se sanja da on nešto piše baš za vas. Zaljubila sam se u tekst još tokom prvog čitanja. Kada shvatite da je nešto namenjeno vama, onda treba samo da se opustite i da igrate najbolje što znate i možete.

Priznaje da je pred ponovni izlazak pred publiku u pozorištu bilo treme.

Nina Janković Dičić: Trudnica na zrnu graška

- Jeste, imala sam tremu kada sam se vratila, ali čim sam izašla na scenu bilo mi je jasno kako tekst i dalje držim u malom prstu, ne samo svoj već i mojih kolega. Sada ne da nemam tremu nego mi je sve toliko blisko da jedva čekam svako naredno izvođenje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Jankovic Dicic (@janxnina) дана 4. Апр 2018. у 11:21 PDT

Popularna glumica probdela je mnoge noći, ali ne zbog “Hipnoze jedne ljubavi” već zbog naslednika koji je kao i svaka beba svojim roditeljima nametnuo novi tempo života.

Nina Janković postala mama! Kako je ponosni tata slavio rođenje sina (foto)

- Bilo je neprospavanih noći, ima ih još. Ali suprug i ja smo mladi, izdržaćemo, a i šminka čini čuda - kroz smeh kaže umetnica.