Borka Tomović: Ljubav, razumevanje i isti pogledi na budućnost najvažniji su za opstanak veze

Autor:

14.12.2018 15:00

Foto:

Foto:



Glumica Borka Tomović (34) početkom decembra rodila je dečaka, koji joj je već ulepšao život. Iako je naslednik požurio nedelju dana pre očekivanog termina, porođaj je protekao u najboljem redu, pa su mama i sin vrlo brzo došli kući.

 

Borka Tomović: Aktivna trudnica

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Borka Tomovic (@borkatomovic) дана 17. Дец 2013. у 9:30 PST

- Zahvalila bih se divnom osoblju bolnice Dr Dragiša Mišović, koji su bili divni prema meni. Beba i ja se odlično osećamo i sada uživamo u pažnji naših najmilijih, oca mog deteta i moje mame - rekla nam je srećna glumica, koju su stariji gledaoci zavoleli u ulozi psihologa Vanje u popularnoj seriji “Istine i laži”, a oni mlađi kao voditeljku dečje emisije “Plava ptica”.

ISTI POGLEDI

Borka je već tri godine u vezi sa zgodnim odbojkašem Novicom Bjelicom, koji je otac njenog prvog deteta. Ipak, poznata po tome da o privatnom životu ne želi da priča, nikad nije otkrila njegov identitet, ali je jednom prilikom rekla da je divna kada je zaljubljena.

Borka Tomović: Radosne vesti u bliskoj budućnosti

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Borka Tomovic (@borkatomovic) дана 20. Окт 2018. у 1:17 PDT

- Smatram da su ljubav, razumevanje i isti pogledi na budućnost najvažniji za opstanak veze - istakla je lepa glumica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Borka Tomovic (@borkatomovic) дана 24. Јул 2018. у 11:02 PDT

Borka Tomović: Majstor za šminku i savršenu transformaciju

I dok publika kraj malih ekrana može da je gleda u trećem nastavku “Ubica mog oca” gde tumači lik Violete Oroz, junakinju kakvu nikad pre nije imala priliku da igra, Borka uživa u prvim danima materinstva. Iako je snimala kad je već bila u drugom stanju, sve scene je uradila na najvišem mogućem profesionalnom nivou. Mnogi su komentarisali da je upravo ova uloga njena najbolja do sada, kao i da je odlično sarađivala sa čitavom ekipom.

Maja Gašić

Autor