Nina Seničar o udaji i zasnivanju porodice: Sa mnom se nikada ne zna

Autor: Maja Gašić

15.12.2018 19:00

Foto:

Foto:



Zgodna glumica, manekenka i voditeljka kviza ‘Ja volim Srbiju’ nedavno se oprobala i kao rediteljka, još ne planira venčanje sa dugogodišnjim dečkom, američkim kolegom Džejom Elisom, ali ne bi je začudilo ni da se to desi iznenada

Bogatom spisku zanimanja glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar (33) nedavno je dodala još jedno. Ova lepotica, koja je po obrazovanju diplomirani ekonomista i zbog koje mnogi gledaju kviz “Ja volim Srbiju”, oprobala se i kao rediteljka. Ipak, kako kaže za Gloriju, uloga majke, kad se desi, biće joj važnija od svih ostalih.

Nina Seničar: Grešna u Kanzasu (foto)

I mada ne zna kad će se venčati s dugogodišnjim dečkom, američkim kolegom Džejom Elisom (36), ne bi je začudilo da se to desi iznenada, u najužem krugu porodice i prijatelja. U međuvremenu, Ninu ćemo gledati u nastavku serije “Urgentni centar”, dok je naše komšije Grci već vole zbog lika naučnice Nazli koji je verno dočarala u ostvarenju “Aigaio SOS” čija premijera je nedavno bila u Atini.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 27. Мај 2018. у 12:44 PDT

- U “Urgentnom centru” tumačim doktorku Sonju Gajšek. Ona je odlučna i sposobna žena koja pokušava da izbalansira karijeru i ulogu majke.

Vidite li sebe uskoro u ulozi majke?

- Vidim, i sigurna sam da će mi ta uloga biti bitnija od bilo koje uloge u bilo kom filmu ili seriji.

Nina Seničar: Panonska mediteranka na Bočelijevoj gala večeri (foto)

Nedavno ste proslavili 33. rođendan. Jeste li pravili žurku?

- U dvadesetima, dok sam još živela u Italiji, pravila sam velike zabave za svoj rođendan, na koje sam zvala dvesta-trista ljudi. Prijatelji su mi dolazili iz celog sveta. Otkad sam prešla tridesetu, nemam potrebu za tim, valjda to dolazi s godinama.

Šta vam je dečko Džej Elis poklonio za rođendan?

- Ove godine mi je napravio večeru iznenađenja u mom omiljenom restoranu sa desetak najbližih prijatelja.

Čovek ne može svima udovoljiti: Nina Seničar o Vajnstajnu, predrasudama, poverenju i svojoj najvećoj ljubavi

Vas dvoje ste skoro četiri godine u vezi. Pričate li o venčanju, kako zamišljate taj dan?

- To još ne planiramo, mada se sa mnom nikada ne zna. Ako se ikada budem udavala, volela bih da to bude intiman čin u najužem krugu porodice i prijatelja.

Maja Gašić

Autor