Darko Lazić: Kajem se zbog ludovanja

Autor:

17.12.2018 17:20

Foto:

Foto:



Pevač Darko Lazić, koji je jedva preživeo saobraćajnu nesreću, ne seća se detalja udesa, ali kako je svestan da je bio na korak od smrti odlučio je da uz podršku najbližih promeni život iz korena

Vidno mršaviji, pevač Darko Lazić (27) u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju govori o traumama posle saobraćajnog udesa. Ubeđen je da će jedino razgovorom sa psihijatrom moći zauvek da ostavi iza sebe sve što se izdešavalo od 23. oktobra naovamo. Uz njega je neprestano majka Branka (43), verenica Marina Gagić (20) posećuje ga povremeno, a za sve ostale važi preporuka doktora Miloša Poleksića da ne dolaze, kako Darka, kome je uklonjena slezina, ne bi inficirali. Svestan da je samo pukom srećom preživeo dok se svojim kabrioletom prevrtao u njivi, na putu iz Pećinaca ka porodičnoj kući u Brestaču, beskrajno je zahvalan čudu koje ga je spasilo od gorih povreda.

- Gotovo da se ne sećam tog jutra. I što se više trudim da prizovem sećanje, sve mi je teže. Nemam čak ni flešbek, samo osećaj ogromne zahvalnosti Bogu što me je spasao, dao mi šansu da počnem život iz početka. Jer, na osnovu onog što su mi rekli lekari, Marina i roditelji, sad znam da sam tog 23. oktobra bio na korak od smrti.

Ostatak ispovesti Darka Lazića pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 17. decembra!

Maja Gašić

Autor