Silvester Stalone: Poslednji holivudski mačo-junak

Autor:

22.12.2018 17:26

Foto:

Foto:



Američki glumac Silvester Stalone, zvezda holivudskog hita ‘Krid 2’, već osmog u kojem tumači lik Rokija, živi u srećnom braku i ponosni je otac tri kćerke, a kod kuće, osim u teretani, najviše vremena provodi u svom - slikarskom ateljeu

Za Silvestera Stalonea ovo je vreme opraštanja. Nakon što je u novembru u bioskope stigao film “Krid 2”, već osmi u kojem tumači boksera Rokija Balbou, svojevrsnog antijunaka i na neki način svog dvojnika čija priča kao da svakom čoveku, pa i onom poniženom i odbačenom, poručuje da je pobeda moguća ako je dovoljno uporan, 72-godišnji glumac objavio je da se Roki pojavio na ekranu poslednji put.

- Želim da zahvalim svima na svetu što su pre 40 godina primili Rokijevu porodicu u svoja srca. Izuzetno sam povlašćen što sam uspeo da stvorim i odglumim lik koji mnogima tako mnogo znači. Premda mi se srce kida, nažalost, svemu mora doći kraj. Volim vas, vi divni i velikodušni ljudi, a najlepše od svega jeste što Roki neće nikad umreti - napisao je Stalone na instagramu, gde ima više od osam miliona pratilaca, te bokserske rukavice predao glumcu Majklu B. Džordanu, koji tumači mladog boksera Adonisa Krida kom ostareli Roki postaje trener, uz poruku da on mora nastaviti priču.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 17. decembra!