Aleksandra Gudelj: Željno čekam moju devojčicu

Autor:

24.12.2018 17:23

Foto:

Foto:



Bez obzira na to što je ušla u osmi mesec trudnoće, TV voditeljka i novinarka Aleksandra Gudelj još ne razmišlja o bolovanju, a sa suprugom i sinovima bira ime za kćerku

Iako će uskoro ući u poslednji mesec trudnoće, televizijska novinarka i voditeljka Aleksandra Gudelj (34) još ne planira da uzme trudničko bolovanje. Kako je aktivna i dinamična po prirodi, uspeva da završi sve poslovne i privatne obaveze kao što je to činila pre nego što je po treći put ostala u drugom stanju. Radiće sve dok ne uđe u deveti mesec, a ovo vreme pamtiće samo po lepom. Ispunila joj se želja da posle dvojice sinova, Milijana (8) i Damjana (4), dobije devojčicu. Mada još nisu odabrali ime za naslednicu, Aleksandra i njen suprug Veljko suzili su izbor.

- Sinovi su dali nekoliko ideja, ali nismo mogli da ih usvojimo, mada obojica na sve moguće načine i dalje na njima insistiraju. Hteli su i da sve predloge napišemo na papiriće, pa da izvlačimo iz kačketa ili šešira.

Ostatak intervjua sa Aleksandrom Gudelj pročitajte u prazničnom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 24. decembra!