Nina Janković Dičić: Moj sin neće biti jedinac

Autor:

25.12.2018 20:31

Foto:

Foto:



Glumica Nina Janković Dičić (30) vratila se na posao u rekordno kratkom roku posle porođaja. Samo dva meseca pošto je rodila sina Vukašina stala je pred kamere i snimala treću sezonu serije “Ubice mog oca”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Jankovic Dicic (@janxnina) дана 5. Окт 2018. у 12:09 PDT

Nina Janković Dičić: Vukašin je svemu dao smisao

Popularna glumica probdela je, kaže, mnoge noći zbog naslednika koji je kao i svaka beba svojim roditeljima nametnuo novi tempo života.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Jankovic Dicic (@janxnina) дана 15. Дец 2018. у 3:50 PST

Nina Janković postala mama! Kako je ponosni tata slavio rođenje sina (foto)

- Bilo je neprospavanih noći, ima ih još. Ali suprug i ja smo mladi, izdržaćemo, a i šminka čini čuda - kroz smeh kaže umetnica za "Gloriju".

Hvali supruga Mateju, ističe da u svakom trenutku može da se osloni na njega.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Jankovic Dicic (@janxnina) дана 15. Дец 2018. у 6:46 PST

- On mi je velika podrška. Da njega nema sve bi bilo mnogo teže. Jedno drugom smo podrška, što je vrlo važno za uspeh braka, veze, podizanje deteta i život uopšte.

Nedavno su Nina i Mateja angažovali bebisiterku.

- Sada mi je ta vrsta pomoći važna jer sam se vratila glumi i imam mnogo obaveza. Međutim, otprilike četiri sata dnevno mi je potrebno da završim skoro sve vezano za posao pa ostatak dana mogu da provedem sa sinom na najbolji mogući način.

Nina se ne libi da se oko podizanja deteta konsultuje sa koleginicama vršnjakinjama koje su skoro takođe postale majke.

- Čujem se redovno sa mnogim koleginicama, zbog posla ali i zbog dece, a kada naiđe neki problem, savetujemo jedna drugu. Moja kuma i drugarica iz detinjstva Mia je doktorka, pa nju pitam sve što me zanima. To se ne dešava često, na primer kada je u pitanju temperatura zbog izlaženja zubića, već kada je reč o kašlju ili prehladi - otkriva ponosna mama.

Vrlo zadovoljno priča da se dolaskom sina Vukašina njen život upotpunio.

Nina Janković Dičić: Trudnica na zrnu graška

- Dete je ono što mi je falilo proteklih godina da bih mogla da kažem da sam apsolutno srećna. Sada se osećam potpuno. Život sada ima veći smisao i mnogo je zabavniji, nikada nije dosadno.

I tu neće stati. Nina ostaje pri ideji da Vukašin ne bude jedinac.

- Sigurna sam da će Vukašin dobiti brata ili sestru. Sada je rano da mislim o narednoj bebi, ali ne bih želela da napravim neku veliku starosnu razliku između dece. Mog brata i mene dele tri godine i smatram da je to sasvim dobra razlika.