Gordana-Goga Sekulić: Moj centar sveta

Autor:

31.12.2018 20:00

Foto:

Foto:



Gordani Sekulić (41) stigao je najradosniji poklon 20 dana pre Nove godine. Popularna folk pevačica rodila je dečaka 11. decembra, čime je ostvarila davnašnju želju da postane majka. Vasilij Andrej, kako su sinu dali ime Goga i njen suprug Uroš Domanović, dobio je najvišu ocenu na rođenju - čistu desetku.

Gordana-Goga Sekulić: Mama je spremna za dolazak sina

- Postali smo najbogatiji ljudi na svetu. Ljubimo vas i volimo Vasilij Andrej, Uroš i ja. Presrećna sam. Sve je prošlo u najboljem redu, hvala bogu. Zahvalna sam svima koji su mi čestitali, ali ne mogu da postignem svima da se javim, telefon mi je utišan jer ovde stalno vrše kontrole bebe i mene - rekla je pevačica za pink.rs.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана 11. Дец 2018. у 8:23 PST

Čim je ostala trudna, Goga se dobro informisala i odlučila da se porodi u Cirihu, u jednoj od prestižnijih privatnih klinika, pošto je želela najbolje za sebe i svoje dete. Budući da je rođen u Cirihu, Vasilij Andrej je automatski dobio švajcarsko državljanstvo.

VESELA DEČJA SOBA

Kako je pevačica nedavno rekla u intervjuu za Gloriju, jedina želja bila joj je da beba bude zdrava.

Porodila se Goga Sekulić: Stigao naslednik neobičnog imena (foto)

- Uroš i ja smo dve godine zajedno pa se i očekivalo da napravimo bebu, ali zaista je nismo planirali. Spontano je ujedno i najlepše. Samo želimo da dete bude živo i zdravo, ali obradovali smo se kad smo čuli da je dečak.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uroš Domanović (@urosbjj) дана 21. Јун 2018. у 2:02 PDT

Pred porođaj buduća majka opremila je dečju sobu u domu u Cirihu, gde, pored Beograda, živi poslednjih 20 godina. I ona i suprug hteli su da sve u toj sobi bude veselo i pozitivno, da se u tom prostoru beba oseća lepo.

Pošto je bila aktivna trudnica, nastupala je do sedmog meseca, išla na jogu i masaže, dosta šetala i vodila računa šta jede zbog čega se ugojila samo 12 kilograma. Goga uskoro počinje da pravi planove za povratak na scenu posle porodiljskog odsustva.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uroš Domanović (@urosbjj) дана 22. Дец 2018. у 10:22 PST

Goga je ubrzo po rođenju sina napustila bolnicu. Po mamu i sina je došao ponosni tata Uroš, a praznične dane provode zajedno, uživajući u najlepšem poklonu koji im je 2018. donela.

Porodica na okupu: Goga Sekulić sa sinom napustila bolnicu (foto)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана 23. Дец 2018. у 3:49 PST

- Moj centar - napisala je pevačica kratko u opisu fotke sa sinom u naručju.

Maja Gašić

Autor