Najlepše je u paru: Novogodišnje čestitke poznatih

Autor:

01.01.2017 12:47

Foto:

Foto:



Pogledajte gde su to naše zvezde bile sinoć i na koji način su čestitale Novu godinu obožavaocima.

Željko i Jovana Joksimović

Bračni par Joksimović je Novu godinu dočekao u Budvi, gde je Željko imao koncert, na Trgu ispred Starog grada. Provod je bio fenomenalan, a Joksimovići su svoju sreću podelili sa svima.

A photo posted by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Dec 31, 2016 at 3:07pm PST

Janko i Biljana Tipsarević

Naš poznati teniser je Novu godinu dočekao na Tajlandu sa suprugom  Biljanom i ćerkom Emili. Oni su delić svog egzotičnog provoda podelili na svom Instagram profilu.

Severina i Igor Kojić

Kojići su poranili sa novogodišnjim čestitkama, pa je tako pevačica još pre nekoliko dana objavila fotografiju gde ona i suprug stoje pored novogodišnje jelke. Severina je Novu godinu provela radno u Baru, gde je priredila nezaboravan doček.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on Dec 26, 2016 at 11:08am PST

Jelena Tomašević i ivan Bosiljčić

-Dragi ljudi srecna vam Nova godina! Neka vas zdravlje, ljubav i sreca prate ma gde bili i ma šta radili! Živeli!-napisala je pevačica pored njihove zajedničke fotografije.

Jelena i Novak Đoković

Supruga našeg najboljeg tenisera prisetila se trenutaka koji su obeležili godinu koja je za nama.

-Hvala ti 2016! Za nas nikada nema dosade… toliko sam blagoslovena i zahvalna! Hvala ti na zdravlju, porodici, prijateljima, poslu… i svim lekcijama. Volela sam svaki momenat! Neka vam 2017. godina donese zdravlje, sreću i zadovoljstvo – ostalo je na vama! Mnogo ljubavi, Jelena- napisala je Jelena.

Komentari. (0)

Loading