Stroga pravila Meline Džinović: Još uvek mogu deci da zabranim Instagram i Snepčet

Autor:

04.01.2017 12:04

Foto:

Foto:



Brak dizajnerke Meline i jednog od najboljih pevača u regionu - Harisa Džinovića, važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni.

Kako sami kažu, žive jedan "normalan" život, bez skandala i intriga.

- Melina i ja živimo jedan potpuno normalan život, bez ikakvih skandala. Nismo interesantni. Nisam ja čovek koji je tek juče započeo karijeru, prema tome nije to interesantno, nema tu intriga, nema tu podvala - objasnio je Hais u kratkom razgovoru za emisiju "Premijera"  na TV Pink.

O tome koja je tajna njihovog uspešnog braka koji traje već 14 godina, Melina je svojevremeno izjavila za Gloriju.

- Osim ljubavi, koja je osnova, uz neka pravila uspostavljena na startu našeg zajedničkog života, naša veza rezultirala je uspešnim brakom. Kod nas je divno to što volimo i želimo iste stvari, pa pored toga što smo skladan par, mi smo i sjajni prijatelji. A to je dobitna kombinacija.

Ovaj popularni par se retko sukobljava, a ako se to i desi, sve rasprave rešavaju dijalogom.

- Kod nas nema klasičnih svađa, a ako se i desi neki sukob, rešavamo ga razgovorom. Zaista se retko svađamo, naš život je prilično jednostavan i konzervativan. Oboma nam je najbitnija iskrenost - otkrila je Melina svojevremeno za Gloriju.

Osim što niže uspehe na poslovnom planu, Melina je veoma vodi računa i da svoju porodicu zaštiti od nepotrebnog publiciteta. Bar kad se radi o njihovo dvoje dece  - Đini (13) i Kanu (12). Naime, dizajnerka je objasnila zašto se, za razliku od njihovih brojnih kolega iz javnog života, slike njene i Harisove dece ne mogu videti na društvenim mrežama.

- Privatno sam oduvek ponosna na brak, decu, na taj neki život koji veoma lepo vodimo, koji je stabilan. Svi zaboravljaju da Đina i Kan imaju 12 i 13 godina i ja sam još uvek u mogućnosti da im taj Instagram i Snepčet zabranim - otkrila je dizajnerka  za "Premijeru".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading