Aleksandra Radović o vezama i ljubavi: Majka sam i to se jedino računa

Autor:

05.01.2017 13:53

Foto:

Foto:



Pevačica Aleksandra Radović je poznata po oštrom jeziku, zbog čega se neretko sukobljavala sa kolegama iz sveta muzike, a što je posebno došlo do izražaja kada je bila u žiriju muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde".

Aleksandra je nedavno objavila novi album po imenu "Carstvo", a jedna od pesama nosi naziv "Neka me osude svi". Kome se obraća i šta se krije iza ovakvog intrigantnog naslova, pevačica je u svom stilu, bez dlake na jeziku, objasnila u emisiji "Scena".

 - Odnosi se na Srbiju. Nije mene niko lično osudio, nego smo mi u Srbiji skloni da osuđujemo, nismo skloni da saosećamo. A to je nešto što moramo da učimo - poručila je pevačica.

Na radost svojih vernih fanova, Aleksandra je na svom You Tube kanalu objavila osam pesama sa novog albuma, a za svaku od njih je snimila i spot.

- Mislim da nikada do sada nisam imala tako dobar odziv publike i toliko pozitivnih komentara nakon promocije pesama. Mislim da su ljudi prepoznali našu emociju, našu iskrenost u ovome što radimo. Nema tu neke filozofije.

Добро јутро и успешан дан свима! ⛅️? ☺️?? #morning #belgrade

A photo posted by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on Apr 26, 2016 at 11:53pm PDT

Ljubavni život lepe Novosađanke uvek intrigira javnost, a na pitanje kakav je njen emotivni status, Aleksandra je diplomatski odgovorila.

- Uvek sam srećna, ispunjena. Majka sam i to je sve što je važno i to se jedino računa.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading