Nakon osam godina, Maja Volk ponovo zaljubljena: Sve sam deci posvetila, vreme je bilo za ljubav

Autor:

10.01.2017 16:48

Foto:

Foto:



Spisateljica i dramaturškinja Maja Volk (60) nedavno je posetila Peru, a to iskustvo joj je promenilo život. Lepota jednostavnosti življenja u Andima, naterala je da se preispita. Vreme je bilo da otvori jedno novo poglavlje, da pusti ljubav u svoj život.

Maja Volk o usponu na Ande: Dočekali su me povicima “Bravo mamita”

Gostujući u emisiji "Ja to tako" ispričala je kako je osam godina provela u "dobrovoljnom celibatu",  ali i kako joj je putovanje u Amazoniju otvorilo oči za nove životne izazove i radosti.

Mamina deca, sveti Stevan 9.01.1997

A photo posted by Maja Volk (@majazmaja59) on Jan 10, 2017 at 12:19am PST

- Ja imam troje dece, sve sam im posvetila, razvela se posle 16 godina braka, 12 godina sam bez muža i osam godina bez partnera, u dobrovoljnom celibatu. Bila sam vrlo srećna i zadovoljna, sve do putovanja u Peru pre dva meseca. Tamo sam se popela na 5.200 metara i bila sam srećna samo što dišem, što sam živa. Ta lepota jednostavnosti, da si srećan što si živ, naterala me je da samu sebe pitam: "Dobro, što si ti tako dosadna, što se ne otvoriš?" I krenem na onlajn dejting, pošto u mojim godinama nemam gde da nađem partnera.

Kad je već jednom donela odluku da promeni život, nije joj dugo trebalo da pronađe osobu koja joj se dopada. Na sajtu za onlajn dejting, spijateljila se sa muškarcem iz Atine koji je zaintrigirao dovoljno da poželi bolje da ga upozna.

- Dogovorili smo se da se upoznamo i otišla sam kod njega. Kada su deca čula, rekla su: "Jesi ti normalna, ideš kod neproverenog čoveka." Odgovorila sam im: "Pa proveriću ga!" Oni su bili potpuno izbezumljeni. Ali, bilo je mnogo lepo, toliko mogu da kažem - kaže Maja koja nije htela da otkrije ime svoje misteriozne ljubavi.

I....krećemo!

A photo posted by Maja Volk (@majazmaja59) on Dec 31, 2016 at 10:35am PST

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading