Blamovi velikih zvezda koji su im umalo uništili karijeru (video)

Autor:

14.01.2017 20:25

Foto:

Foto:



Koliko god da paze na svoje ponašanje u javnosti, i velikim zvezdama se ponekad omakne da naprave ispade koji ih prate celog života.

Ovim poznatim ličnostima blamovi su umalo uništili karijeru...

Džejms Franko

Holivudski lepotan je 2014. godine imao ozbiljan ispad, a zbog kojeg je izgubio veliki deo ženskih fanova, Naime, Franko je pokušao da zavede maloletnu obožaveteljku, a njihovu škakljivu SMS prepisku su preneli svi mediji. Kako prenosi "RadarOnline", glumac je 17-godišnju devojku iz Škotske pitao da li ima dečka i da je se slaže da iznajme sobu. Kasnije, Franko je tvrdio da nije znao da je devojka maloletna i priznao da ga je sramota zbog svog ponašanja.

Džastin Biber

Mlađana pop senzacija, Džastin Biber, toliko je popularan među devojčicama i čini se da ne postoji ništa što bi mu njegove obožavateljke uzele za zlo. Pa čak i kad ase isprovraća na sceni pred hiljadama ljudi. Da, upravo to se desilo ovom pevaču. Na svetskoj turneji 2012, pevač koji je očigledno bio pod dejstvom sumnjivih supstanci, izručio je sadržaj svog želuca pred hiljadama ljudi. Biber se odmah nakon nastupa izvinio fanovima i okrivio mleko za ovaj incident. Navodno, nije alkohol bio u pitanju.

https://www.gloria.rs/price/zbog-preljube-su-umalo-unistili-karijeru/

Fergi

O sad već legendarnom Ferginom uriniranju na sceni 2005. dosta se raspredalo, a ovaj blam je dugo pratio pevačicu grupe "Black Eyed Peas". Kako je uvek dinamična na sceni, Fergi je u zanosu popustila bešika, a budući da su pantalone koje je nosila bile svetle, sve se odmah videlo. Pevačica je u početku pokušala da se opravda da je bio u pitanju znoj zbog silnog đuskanja, ali kasnije je priznala istinu. Stigma "upišanice" dugo je pratila, a pevačica je izjavila da je to nešto najneprijatnije što joj se desilo u životu.

Megan Foks

Glumica nestvarne lepote, Megan Foks, šokirala je sve kada je u intervjuu 2008. godine za "GQ" otkrila da joj lična higijena nije jača strana.

- Sa mnom je užasno živeti. Ne čistim, zaboravljam da povučem vodu nakon upotrebe WC-a... Prijatelji mi naknadno kažu da sam se "istovarila" u njihovom toaletu a nisam povukla vodu - sasvim opušteno je ispričala glumica, ne znajući da će joj mnogi ovo uzeti za zlo. Kasnije je izjavila da je užasno sramota što je otkrila ovaj deo svoje intime, ali to joj nije pomoglo da poboljša sliku o sebi u očima javnosti. U Holivudu je smatraju "štrokavušom" i te stigme će se teško rešiti.

Maja Gašić

Autor