Mirjana Karanović: Ne mislim da mi je život promašen zbog toga što nemam decu

Autor:

15.01.2017 09:53

Foto:

Foto:



Posle uspešnog rediteljskog debija s filmom "Dobra žena", velika dramska umetnica priznaje da je zadovoljna svojim životom i ističe da je kao mlada bila uverena da će imati decu, supruga i porodicu, ali da je zbog profesije odabrala drugi put

Glumica Mirjana Karanović bez zadrške i sa puno emocija otvoreno je progovorila o svojim izborima koji često nisu bili laki ili jednostavni i otkrila zašto se nije ostvarila u ulozi majke.

- Kada sam bila mlađa, bila sam uverena da ću imati decu, muža i porodicu, ali život me je odveo na neku drugu stranu. Na tom putu sam otkrivala sebe. Izlazila sam iz okvira onog utvrđenog, predviđenog što bi trebalo da mi se desi u životu. Doživela sam ogromne ljubavi i s tim muškarcima sam želela decu, ali se to nije obestinilo. Rat i devedesete su razbucali moje planove. Potom je sve krenulo u nekom drugom smeru - objasnila je Mirjan u razgovoru za magazin Gloria.

Glumica je dodala i da ne misli da je zbog toga što nema decu, njen život promašen.

- Ne mogu reći da se namerno nisam ostvarila kao majka, to nije bio moj plan. Ipak, svoj kapacitet da nekog volim i vaspitam preusmerila sam na drugačiji način. Nemam decu, ali imam đake, kao i klince u mojoj porodici kojima nisam majka, ali sam im tetka, baka. Prosto ne mislim da je moj život promašen zbog toga što nemam decu. Naprotiv. Ono najbolje u meni se ostvarilo. Tako da sam ipak srećna što živumo u vremenu dde je to pitanje individualne odluke - rekla je između ostalog Mirjana Karanović.

Ostatak ovog intervjua sa Mirjanom Karanović, pričitajte u najnovijem broju magazina GLORIA.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading