Vesna Zmijanac: Na putu sam da razmazim unuku, ne mogu da joj odolim

Autor:

17.01.2017 19:03

Foto:

Foto:



Pevačica Nikolija Jovanović (27) nedavno je na svet donela devojčicu Reu koja je za kratko vreme osvojila srca i potpuno promenila prioritete svojih roditelja. Osim što uživa u njihovoj ljubavi i pažnji Rea je i centar sveta svih članova porodice, a posebno baka.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Nov 16, 2016 at 4:34am PST

– Tamo gde je potrebna snaga, tu smo Relja i ja da oblećemo oko nje. Pored toga što smo roditelji, imamo odgovornost i oko posla kojim se oboje bavimo. Mladi smo, radimo, grizemo, i nekad se desi da pogubimo nerve. O bebi brine i moja mama, ali drugačije. Uloga bake je da uživa, i mislim da to i čini – rekla je ubrzo nakon porođaja Nikolija za magazin "Gloria".

Iskra Brajović Babić: Slatki miris bebe

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Sep 30, 2016 at 3:35pm PDT

Legendarna pevačica Vesna Zmijanac je za "Blic" otkrila na koji način pomaže u podizanju unuke, pa je tako priznala da je na putu da je razmazi, jer jednostavno ne može da joj odoli. Ipak,  ćerku ne opterećuje savetima o vaspitanju.

Nikolija Jovanović: Relja se muški držao na porođaju

- Ne voli ona da je savetujem. To radim na drugi način, da ona ne zna. Kako? Knjiga može da se napiše o tome. Ona je moja radost, sreća najveća. Ne može tu ništa da se savetuje. To smo pričali dok je bila mala i dok je slušala - objasnila je Vesna i dodala da se roditeljstvo ne može naučiti. -Ili se rodiš da budeš roditelj ili ne. Roditelj je onakav kakva je njena majka bila.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on May 8, 2016 at 5:56am PDT

Majka i ćerka imaju skladan i prijateljski odnos, pa  tako često jedno drugu motivišu oko bojnih pozitivnih aktivnosti.

- Nikolija ni u čemu ne zabušava, a ja zabušavam. Ona je disciplinovana. Kažem da zabušavam jer me Nikolija već godinama moli da nešto počnem da treniram, a ja joj kažem: “Dobro jutro, ne pada mi na pamet” - objasnila je  Vesna Zmijanac za "Blic".

Komentari. (0)

Loading