Zašto je Metju Mekonahi kralj skandaloznih izjava?

Autor: Maja Gašić

19.01.2017 16:45

Foto:

Foto:Pre nego što će postati odani suprug Kamile Alvez i posvećen otac njihovoj deci, nekada najozloglašeniji holivudski neženja Metju Mekonahi (47) imao je i te kakve ispade u javnosti.

Jedno je sigurno. Mekonhi nije tipična holivudska zvezda. Kada su ga uhapsili zbog posedovanja marihuane, zaključak koji je izvukao iz ovog neprijatnog iskustva, u najmanju ruku bio je iznenađujući.

- Nikada nemojte da pušite travu i udarate u bongo u dva sata noću. Jer, kad komšije pozovu policiju zbog buke, otkriće da ste "naduvani" i onda ste tek nadrljali. Ako pušite travu, obavezno namirišite sobu jasminom ili nekim sličnim mirisom, da vas ne bi otkrili - zaključio je nestašni Metju.

Isto tako, u intervjuu za "Plejboj" je ispričao da se sa pokojnim ocem uvek imao vrlo otvoren odnos. On ga je uputio u tajne seksa, a evo i kako:

- Kada mi je bilo 14 godina, otac mi je rekao: "Skini gaće. Vidiš to tu između? Odatle izlazi tečnost kojom se prave deca. Ali verujem da to već znaš, da si ga već testirao". Razgovarali smo ozbiljno, kao muškarac s muškracem.

Mekonahijev otac je preminuo 1992. godine, a glumac često ističe kako mu i dan danas nedostaje. Vrlo je vezan za majku, a o tome kakav je njihov odnos bio, jednom prilikom izjavio:

- Moj otac je preminuo dok je vodio ljubav s mojom majkom. Eto, to dosta govori o tome kakvu mamu imam - još jedna je u nizu skandaloznih izjava popularnog glumca.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading