Nada Macura: Ne dajem muškarcima priliku da mi se udvaraju

Autor:

21.01.2017 17:19

Foto:

Foto:



Doktorka Nada Macura, čije savete o slojevitom oblačenju, unosu tečnosti i raznovrsnoj ishrani svakodnevno slušamo prilikom uključenja u televizijske programe, u jednoj emisiji je otvoreno pričala o svom ljubavnom životu, što inače retko čini.

Omiljena doktorka koja s vremena na vreme radi i kao di-džej, pričala je o svom ljubavnom životu, pa je tako otkrila i zbog čega više ne razmišlja o udaji.

Nada Macura, di-džej zvezda iz Hitne pomoći

- Ako se ne udate u onom vremenu kada vam je to predviđeno i kada vam mladost dopušta, da budete izabrani ili vi birate, onda je u ovim godinama apsolutno glupo da se trudite. Ne udvaraju mi se muškarci, možda im ne dam priliku - otvoreno je ispričala Nada.

Nada inače iza sebe ima jedan brak, a danas joj je jedino važno da uživa u životu, u druženju s prijateljima, kolegama i saradnicima. I mada je, kako je jednom izjavila,  sebi je zabranila da se ponovo zaljubi, ukoliko se pojavi pravi, ne poriče da bi se prepustila ljubavi.

- Ako se nađe neki muškarac koji je sličan meni, dopao bi mi se. Nisam perfekcionista u tom smislu. Što se tiče toga da li će moj muškarac da mi pravi nered po stanu - neka pravi. Volim onaj intelektualni nered, nisam od apotekarki koje sve drže pod konac - ispričala je Nada i dodala - Žena sam puna ljubavi. Na mom licu se vidi kad patim. Ne patim samo zbog nečeg što mi se dešava, nego me eto, nešto pokrene da razmišljam o životu.

Zorana o bolnom periodu: Nada Macura mi je pomogla kad mi je bilo najteže

Popularna doktorka je svojevremeno za BGonline otkrila i zbog čega se razvela od bivšeg supruga.

- Zbog česte razdvojenosti, a kasnije nesloge u braku i zbog neusaglašenosti po zdravstvenom pitanju jer nismo imali decu mi smo se razveli. Volim decu, mislila sam da ću se udati i srediti se u drugom braku, ali sam se posvetila učenju i karijeri i to se nikad nije dogodilo. Nije život bez dece bez smisla - otvoreno je ispričala Nada.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading