Zašto je za neke glumice serija "Sulejman Veličanstveni" bila presudna

Autor: Marija Milenković

22.01.2017 11:57

Foto:

Foto:Često mislimo da život poznatih lici na život iz bajke. Čini nam se da slava i novac neizostavno donose i sreću. Međutim, često ne bude tako, pa dok gledamo glumce na televizijskim ekranima, zavideći im što su rođene pod srećnom zvezdom, one možda proživljavaju istinske drame.

Lepota zapisana u genima: Otkriveno na koga liči čuveni Bali-beg

Jedna od serija koje je od početka emitovanja izazvala veliku pažnju javnosti je popularna turska serija"Sulejman Veličanstveni" pa nije mali broj onih koji iako znaju kako se serija završava ponovo gledaju sve dogodovštine sa dvora. Ipak, malo je poznato da je serija glumicama donela velike životne promene.

Ove slavne lepotice su smatrali ružnim i debelim i jako su pogrešili

Legendarna sultanija Hurem koju je tumačila lepa turska glumica Merjem Uzerli u stvarnom životu doživela je nezavidnu sudbinu. Naime, kada je saznala da je trudna raskinula je vezu sa Kanom Atasaom.


Bilo joj je potrebno neko vreme da se oporavi od ovog bolnog rastankai taman kada se činilo da je srećna u novoj ljubavi sa Alpom Ozanom, vlasnikom firme za izradu jahti sudbina se ponovo poigrala sa njom. Naime,  glumica je pristala na venčanje ali se njihova veza završila bez mnogo pombe i objašnjenja i Merjem je ponovo ostala sama.

Nesrećnu Mahidevran iz „Sulejmana Veličanstenog“ tumačila je jedna od najlepših turskih glumica Nur Fetahoglu (36) kojoj lepota nije obezbedila sreću u ljubavi, za vreme dok je trajalo snimanje ovog istorijskog spektakla.

A photo posted by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf) on Jan 28, 2016 at 11:32pm PST


Njoj se tokom snimanja serija završio brak, a nije joj potrajala ni strastvena veza koju je ubrzo nakon toga započela sa glumcem Necatijem Sasmazom. Kad se napokon srećno udala za bogatog biznismena Leventa Veziroglua, Mahidevran se teško povredila na setu serije. Glumica se ipak ispunila najveća životna želja, pa je postala majka prošle godine.

A photo posted by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf) on Jun 2, 2016 at 5:25am PDT

Sreće u ljubavi nije imala ni Pelin Karahan, koja je tumačila lik Mihrimah. Glumica se razvela dok je snimala seriju.

A photo posted by pelin karahan (@pelinkarahanss) on Jan 21, 2017 at 10:58pm PST


Mlada turska glumica je ipak pronašla sreću u ljubavi. Naime, ona i suprug Bedri Guntaj 2014. godine dobili su sina kome su dali ime Ali Demir.

A photo posted by @unlulerdenrenklipaylasimlar on Jan 21, 2017 at 12:43pm PST

Komentari. (0)

Loading