Zverka, Ejdan, Burger i ekipa: Kako danas izgledaju Kerine ljubavi (foto)

Autor:

22.01.2017 16:05

Foto:

Foto:Interesovanje za  jednu od najpopularnijih, ako ne i najpopularniju seriju svih vremena - "Seks i grad", ne jenjava i nakon 20 godina od njenog emitovanja. O tome svedoči i činjenica da se uprkos čestim reprizama, ovo ostvarenje koje je imalo dve filmske ekranizacije, a treća je na pomolu, i dalje pasionirano gleda.

Iako gotovo svaku epozodu znamo već napamet, iznova nas zabavljaju Samantine seksualne avanture, Mirandin cinizam, Šarlotina naivnost, a zbog Kerinih ljubavnih jada i dalje uzdišemo. I mada znamo kako se serija završava, hvatamo sebe da ponovo "biramo strane" i navijamo čas za Zverku, čas za Ejdana, čas za Burgera...

Nekima od ovih "Kerinih muškaraca" je serija donela popularnost i bolje angažmane u holivudskoj industrji, a neki su pali u zaborav...

Podsetićemo vas na neke od njih, a pogledajte i kako oni danas izgledaju!

Zverka

Najveću ljubav i muškarca s kojim je Keri posle svih ljubavnih brodoloma, na kraju završila, igrao je Kris Not (64). Nakon serije i filmova "Seksi i grad",  Kris je imao nekoliko televizijskih uloga, a jedna od poslednjih je u seriji "Tiranin".

Ejdan

Ejdana, zgodnog umetnika kome je Keri čak dva puta slomila srce, glumio je Džon Korbet, koga naša publika pamti i po komediji "Moja mrsna pravoslavna vadba", koja je prošle godine dobila i nastavak. U svojoj 57. godini, Džon izgleda i bolje nego 2000, kada se prvi put pojavljuje u seriji.

Aleksandar Petrovski

Petrovski se pojavljuje u poslednjoj sezoni serije (2003-2004), a igrao ga je baletan svetskog glasa - Mihail Barišnjikov. Rus danas ima 70 godina i izgleda gotovo identično kao i onda.

Burger

Mnogi su polagali nade u ovu Kerinu ljubav, ali završila se možda najneslavnije. Nesigurnog pisca Burgera glumio je Ron Livingston (51). Nakon srije, Ron je uglavnom igrao u komedijama, ali nije stekao veću popularnost.

Muzičar Rej

Talentovani muzičar Rej  ostaće upamćen kao Kerin najbolji ljubavnik, a glumac koji ga je igrao - Kreg Birko (54) imao je nekoliko sporednih uloga u filmovima A produkcije, ali nije postigao nešto značajniju popularnost. Glumac se pre par godina drastično ugojio, ali nedavno je povratio kilažu i danas liči na momka koga pamtimo iz serije.

Političar Bil Keli

Glumac Džon Sleteri (56) igrao je nastranog političara, ali njegova i Kerina romansa je trajala samo dve epizode. Političari, biznismeni, advokati... uloge su u kojima smo Džona najčešće viđali.

Džeremi

Dejvid Duhovni (58) pojavljuje se u jednoj epizodi i to kao Kerina stara ljubav, momak sa kojim pokušava da ostvari romansu uprkos činjenici da bori sa teškom depresijom. "Seks i grad" nije posebno uticao na Duhovnijevu karijeru, a glumac se nedavno vratio ulozi koja ga je proslavila - agenta Moldera u nastavku serijala "Dosije X".

Šon

Seksualno neopredeljenu i nešto mlađu Kerinu simpatiju Šona, zbog koga se prvi i jedini put u seriji poljubila sa devojkom (Alanis Moriset), glumio je Edi Kejhil (50). Nakon serije, imao je nekoliko manje značajnih uloga u serijama "CSI: NY", "Felisiti", a trenutno ga gledamo u dramskoj seriji "Conviction".

Vejd

Uloga crtača stripova Vejda, momka koji je živeo sa roditeljima i koji je nakratko učinio da se Keri ponovo oseća kao dvadesetogodišnjakinja, poverena je Kejnu Petersonu, a kome je ovo ujedno bio i jedini glumački angažman. Kejn je danas radijski voditelj.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading