Bojana Barović o porodici Rokvić: Najlepše je kad smo svi zajedno

Autor: Maja Gašić

24.01.2017 16:20

Foto:Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović važe za jedan od najomiljenijih parova na našoj javnoj sceni. Ovaj par koji je pre šest meseci dobio ćerkicu Leonu, vrlo je aktivan na društvenim mrežama, te često objavljuju fotografije iz svakodnevnog života na kojima se vidi da žive "kao sav običan svet".

Bojana Barović i Nikola Rokvić: Ćerku uspavljujemo zvukom fena

Bojana je juče bila gošća Maje Nikolić u emisiji "150 minuta" koja se emituje  na TV Prva, gde je otkrila male porodične tajne "klana" Rokvić.

- Cela porodica je divna, divni su ljudi, Marko i Nikola su jako kulturni i vaspitani. Sa njima je uvek lepa atmosfera, mi provodimo sve veće praznike zajedno, rođendane, a i pored toga se često okupljamo, pogotovo otkako su došla deca. Mi možda delujemo kao porodica koja se bavi javnim poslom i da dosta izlazimo, ali istina je da se najbolje osećamo na porodičnim okupljanjima, u udobnosti doma. Slavica napravi neki topao ručak i svi smo zajedno i to je najlepše.

Fotografija koja je Bojanu Barović učinila mamom godine

Šaljem i vama sreće i berićetne godine!

A photo posted by Никола Роквић / Nikola Rokvić (@nikolarokvic) on Jan 7, 2017 at 5:02am PST

Otkako se porodila, Bojanin život se u potpunosti promenio.

- Oduvek sam volela decu, želela sam svoje dete, ali ong trenutka kada se meni to dogodilo, to je nešto sasvim drugačije. To je neka spona, neka emocija koju osećaju samo oni koji imaju decu.

Nikola važi za jednog od najposvećenijih tata, ne propušta priliku da na društvenim mrežama podeli slatke trenutke sa svojom Leonom. O tome kako se u prvim ćerkinim mesecima snašao u novoj ulozi, pevač je izjavio za Gloriju:

Brižni otac: Kako Nikola Rokvić štiti ćerku

Duša moja ??

A photo posted by Никола Роквић / Nikola Rokvić (@nikolarokvic) on Nov 4, 2016 at 7:00am PDT

- Oboje nismo paničari po prirodi, mada sam ja možda malo smireniji od Bojane, što je razumljivo jer ipak se majke uvek malo više brinu za dete.

Ponosni tata se čak i hvalio da je majstor u menjanju pelena, ali Bojana je u emisiji "150 minuta" pojasnila malo i to njegovo "majstorstvo".

- Nikola ne menja prečesto pelene, ne zato što neće, već zato što sam ja iskusnija i brža u tome. Kad on krene, ja ga često pomerim i kažem "Pusti, ja ću to na brzinu" - kroz smeh kaže Bojana i dodaje - Ali, on je uvvek sa nama i to je prednost ovog njegovog posla, moram da priznam. Tek sad uviđam koliko je lakše što je preko nedelje slobodan, dok vikendom ima tezge - iskrena je Bojana.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading