Princeza Felon i princ Đorđe Karađorđević: Ljubav koja je bila predodređena da se desi

Autor:

26.01.2017 09:31

Foto:

Foto:



Prvu posetu Srbiji nikada neću zaboraviti jer se tada rodila moja i Đorđeva ljubav, kaže srpska princeza Felon Rajman Karađorđević i najavljuje crkveno venčanje na Oplencu.

Engleskinja škotskog porekla Felon Rajman Karađorđević (22), koja je osvojila srce princa Đorđa Karađorđevića (33), oduševljena je Srbijom, koju je prvi put posetila u julu 2015. godine. Iako našeg princa poznaje veoma dugo, tek kada je posetila Srbiju shvatila je da je on onaj pravi.

- Moja majka i princeza Linda, mama Đorđa Karađorđevića, zajedno su trenirale karate, tako da ga moja porodica poznaje još od njegovog detinjstva. On i ja se poznajemo preko karatea dugi niz godina. Nekoliko meseci smo pričali o Srbiji, a onda me je u julu i pozvao da ga posetim. Tada se rodila ljubav! Svi su bili oduševljeni što smo se zbližili - ispričala je princeza Felon za "Blic", koja se samo godinu dana kasnije, 16. jula, i udala za našeg princa. Odlučili su da se venčaju u tajnosti.

- Oboje smo bili za to da napravimo malo intimno venčanje, pa smo pobegli u Škotsku i venčali se u čuvenom škotskom selu Gretna Grin, čuvenom po romantičnim venčanjima u skladu sa škotskom tradicijom. Građansko venčanje je bilo prelepo, a crkveno planiramo na Oplencu! Bila bih veoma ponosna da se venčamo na tom posebnom mestu. Osećam da bi i duh princa Tomislava, Đorđevog tate, tada bio sa nama - priča za “Blic” oduševljeno Felon Karađorđević.

Princeza je nekoliko puta bila u našoj zemlji, a svaki put kada dođe, zapazi nešto novo i oduševi se. Ona obožava našu tradiciju, obilazi muzeje, mnogo toga je čula o našoj istoriji, pa nije čudo što je nedavno kod Kule Nebojše učestvovala u Krstovdansko-bogojavljenskom plivanju za časni krst koje su organizovali Kraljevski vitezovi Srbije.

- Ljudi su gostoljubivi i velikodušni. Obožavam vašu tradiciju. Plivanje za časni krst je bilo najbolje iskustvo u mom životu! Bilo je neverovatno hladno, ali kada je Đorđe pored mene, osećam da mogu da uradim sve. Velika mi je čast i bez obzira što nisam najbolji plivač, plivaću ponovo - kaže naša princeza i dodaje da planira da nas za nekoliko meseci poseti ponovo. Princeza dodaje da su je osvojili prinčevski maniri koji krase Đorđa. Svi se u Škotskoj, kaže, njime oduševljavaju.

- On je pravi džentlmen i od samog početka prema meni se ponaša kao prema princezi!

A ova mlada, misteriozna dama rođena je i odrasla u engleskoj grofoviji Sari. Ime je dobila po liku Felon Karington, iz jedne od najgledanijih američkih serija “Dinastija”.

- Moja mama je bila veliki fan serije “Dinastija” i dala mi je ime po omiljenom liku Felon - kaže sa princeza.

Felon odmalena trenira karate, kojim se danas profesionalno bavi. Ona je fitnes i karate instruktor, a bavi se i plesom. Ona i Đorđe žive na selu u Engleskoj.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading