Dvostruki blagoslov: Slavne majke koje imaju blizance

Autor:

02.02.2017 18:05

Foto:

Foto:



Vest da planetarno popularna pevačica Bijonse čeka blizance raznežila je planetu. Čestitke pristižu sa svih strana, a obožavaoci se raduju zajedno sa pevačicom i ne mogu da dočekaju da petogodišnja Blu Ajvi postane starija sestra.

Bračna kriza je prošlost: Bijonse i Džej Zi čekaju blizance

Ipak, Bijonse nije jedina poznata ličnost koju je zadesila ova radost.

Džulija Roberts

Oskarovka poznata po ulogama u romantičnim komedijama a u novembru 2004. godine rodila je dečaka i devojčicu, Hejzel Patrišu i Fineasa Voltera. Tri godine kasnije rodila je dečaka, kome je dala ime Henri Danijel Moder.

Sara Džesika Parker

Zvezda serija i filmova "Seks i grad"je sa suprugom Metju Broderikom ima troje dece. Bliznakinje Marion i Tabitu koje su rođene 2009. godine i sina Džejmsa koji ima 14 godina.

Sara Džesika Parker neprepoznatljiva u novoj ulozi

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on Jun 22, 2016 at 5:29am PDT

Anđelina Džoli

Osmogodišnji blizanci, Noks i Vivijen Džoli-Pit koje slavna glumica ima sa Bred Pitom privlače pažnju gde god da se pojave, jer neverovatno liče na svoje slavne roditelje. Ovaj par ima šestoro dece, od kojih su troje biloški potomci.

Telohranitelj bračnog para Džoli-Pit otkrio da im deca nisu najbitnija

A photo posted by @goddessangelinajolie on Jul 12, 2016 at 10:17pm PDT

Dženifer Lopez

Pevačica iz braka sa Markom Antonijem ima blizance, Maksa i Emu. Može se reći i da su oni poznate ličnosti, jer su već radili kampanju za modnu kuću "Guči".

A video posted by John JLover (@johnjlover) on Nov 20, 2016 at 11:09am PST

Selin Dion

Pevačica je sa producentom Reneom Anželilom bila u braku punih 20 godina, a par ima troje dece – blizance Nelsona i Edija (6) i Renea Šarla (15).

A photo posted by Céline Dion (@celinedion) on Oct 27, 2016 at 12:54pm PDT

Komentari. (0)

Loading