Bivši top-model Nena Blagojev: Svi raskošni detalji inauguracije Donalda Trampa

Autor:

03.02.2017 09:42

Foto:

Foto:



Somborka Nena Blagojev (41), nekadašnji top-model a sada uspešna poslovna žena, prisustvovala je inauguraciji Donalda Trampa za 45. američkog predsednika. Na taj prestižan događaj naša lepotica pozvana je zahvaljujući čuvenom nuklearnom fizičaru Bogdanu Magliću, jednom od najuticajnih Srba u Americi.

- Prisustvovati polaganju zakletve predsednika tako moćne zemlje, jednom tako veličanstvenom događaju je nezaboravno životno iskustvo. A meni je to priuštio svetski poznat naučnik, doktor Bogdan Maglić, veliki prijatelj moje porodice i naš poslovni partner.

Inauguraciji na Kapitol hilu prisustvovalo je mnogo lepih i stilizovanih žena ali dve su se apsolutno izdvojile.

- Prva dama Amarike, Melanija Tramp je po mnogima bila najstilizovanija. Ona je stvarno prelepa. Sve joj je savršeno stajalo, jer je prirodno otmena. Ipak, meni se posebno dopala Ivanka Tramp, predsednikova kćerka. Ne samo da je bila obučena kao princeza, tako se i ponašala. I sve vreme nije skidala osmeh sa lica.

Kakvu snažnu poruku krije svetlo plavi kostim Melanije Tramp

Inauguracija američkog predsednika ima strogi protokol koji se poštovao gotovo u minut.

- Prvo smo pozvani na koktel parti, koji je trajao sat i po. Mogli smo da biramo piće, neverovatne koktele, ukusne kanapee. Kasnije su nam poslužili večeru, a na meniju je bilo desetak vrsta salata, više vrsta ribe, bifteka, raznovrsnih specijaliteta sa raznim umacima i prelivima. Dezerti su izgledali kao mala umetnička dela. Ipak, pošto sam ja u najboljim godinama, majka dvoje dece i bivši top-model moram da pazim na liniju, pa sam radije uzela voćnu salatu. Mada, priznajem, teškog srca sam odolela onim čarobnim slatkišima.

Iako joj je ceremonija u celini predstavljala nešto novo i zanimljivo, Neni su se posebno dopale parada i bal.

- Parada u kojoj je učestvovalo osam hiljada ljudi je delovala impozantno. Uveče su organizovana i tri bala, a mi smo prisustvovali onom koji se zove Liberty. Ne znam zašto, ali meni je to izgledalo kao scena iz meni omiljenog filma "Titanik". Iako je na pozivnici pisalo:"Black Tie/Formal Attire", zvanice su se prosto utrkivale ko će biti bolje i skuplje odeven. O dijamantima i ostalom basnosnovno skupom nakitu da ne pričam. Pošto je reč o osobama iz visokog američkog društva, koje osim dubokih džepova imaju i dobar ukus, ne čudi što su mnogi parovi izgledali da su došli na modni editorijal. I dok su žene bile u belim, crvenim, tamno-zelenim i crnim dugačkim toaletama, mahom ukrašenim čipkom i sa mnogo nakita, većina muškaraca je nosila elegantna odela sa crnim leptir mašnama.

Mere obezbeđenja bile na visokom nivou.

Muke pred inauguraciju: 2 Cellos i Elton Džon odbili Trampa, Rebeka Ferguson postavlja uslove

- Pregledali su nas detaljno, kao na aerodromu. Grad je bio prepun policije naoružane do zuba, nebom su sve vreme kružili helihopteri. Bile su to neverovatne scene, kao u filmovima. Ipak, koliko sam videla sve je proteklo u savršenom redu, u skladu sa protokolom.

Komentari. (0)

Loading