Žizel Bundšen: Tetovaža na ruci krije bolno sećanje

Autor:

05.02.2017 12:21

Foto:

Foto:



Brazilska manekenka ovih dana je najveća podrška suprugu Tomu Brejdiju, koji će na Superboulu pokušati da peti put upiše svoje ime u istoriju američkog sporta, mada se po hrani koju mu sprema nikad ne bi moglo zaključiti da se on može suprotstaviti atletama protiv kojih igra

Poslednjih dana instagram i fejsbuk su preplavljeni dugim plavim loknama i širokim osmesima najlepše Brazilke. Top-model Žizel Bundšen (36) svojim veselim slikama šalje čestitke i podršku suprugu Tomu Brejdiju (39), koji je upravo po ko zna koji put postao američki sportski heroj. U sportu za kojim Amerikanci luduju - njihovoj verziji fudbala koja je vrlo bliska ragbiju - on je sa svojim timom Nju Ingland patriots ostvario istorijski uspeh plasmanom u finale nacionalnog šampionata. Igraće utakmicu koja se zove Superboul, veliko finale koje se smatra najvećim sportskim događajem u SAD. Ono što je Oskar u filmskoj industriji, to je Superboul u sportu, a Brejdi je dosad u karijeri već četiri puta pobeđivao u tom finalu i osvajao najdragoceniji pehar.

I dok se Tom onako u “oklopu” i sa kacigom na glavi bori sa protivnicima koji više liče na medvede nego na ljude, lepa Brazilka čuva njihovu decu, sedmogodišnjeg sina Bendžamina, koji je rođen u kadi u njihovom porodičnom domu u Los Anđelesu, i dve godine mlađu kćerku Vivijen Lejk. I nju je Žizel rodila kod kuće, jer ona i suprug veruju da deca treba prirodnim putem da dođu na svet.

I can't handle it, so much love! #family #love #grateful ❤️❤️❤️ Eu não aguento, é muito amor! #família #amor #gratidão

Фотографија корисника Gisele Bündchen (@gisele) дана 25. Јан 2016. у 2:07 PST


Pa i ta kuća u Kaliforniji umesto krova ima solarne panele koji greju vodu, u njenoj gradnji upotrebljeni su brojni prirodni i reciklirani materijali koji utiču da se smanji potrošnja energije, tu je i sistem za preradu kišnice, kao i bašta iz koje Žizel, Tom i deca dobijaju 90 odsto namirnica koje jedu.

Skriveni talenat brazilske manekenke: Žizel pesmom zapalila internet (video)

A upravo je ishrana ovog para bila tema koja ih je pre nekoliko nedelja dovela na naslovne stranice brojnih magazina koji se bave zdravim životom. Njihov privatni kuvar Alen Kembel je otkrio brojne tajne, evo nekih:

Getting it done! #afterwork #workout #hotelroom #iwillwhatiwant @underarmourwomen #depoisdotrabalho #malhação #quartodohotel

Фотографија корисника Gisele Bündchen (@gisele) дана 28. Јан 2016. у 12:13 PST

- Čak 80 odsto svega što jedu Tom, Žizel, Bendžamin i Vivijen je sveže povrće, isključivo organskog porekla. Zatim su tu cele žitarice, smeđi pirinač, kinoa, proso i pasulj. Ostalih 20 odsto čini meso, ali isključivo govedina od junadi koja su se hranila travom, pačetina i piletina. Od riba tu je divlji losos.

- Šećer, pahuljice i gazirani sokovi ne postoje u ovoj kući. Sve se kuva isključivo na kokosovom ulju, ne na maslinovom, jer se masti koje ono sadrži prilikom zagrevanja pretvaraju u trans masti. Od soli se koristi ružičasta sa Himalaja, jodirana - nikad.

- Bračni par ne pije kafu, niti unosi kofein na bilo koji drugi način. Nema ni kafe s mlekom.

- Deca vole voće, Alen Kembel posebno za njih pravi dehidrirane voćne rolnice koje jedu umesto grickalica. Tom Brejdi ne voli voće, pa pije smuti, najviše od banane.

RUŽNO PAČE

Ma koliko ovakav jelovnik izgledao jednostavan, on poprilično košta. Za Žizel i Toma to nije izdatak koji osete, jer oni su četvrti najbogatiji slavni bračni par na planeti. Prema magazinu “Forbes” njih dvoje su dosad u manekenskoj, odnosno sportskoj karijeri zaradili više od 390 miliona dolara. Ispred njih su Bijonse i Džej-Zi (820 miliona), glumica Salma Hajek i njen suprug Fransoa- Anri Pino (15 milijardi) i neprikosnoveni Bil i Melinda Gejts (preko 76 milijardi dolara).

Žizel Bundšen i u četvrtoj deceniji zarađuje tridesetak miliona dolara godišnje reklamirajući uglavnom “Chanel”, “Panten” i brend “Carolina Herrera”. Svima koji joj zavide na lepoti i bogatstvu nedavno je otkrila da je u osnovnoj školi bila predmet sprdnje zbog svojih tankih nogu i izraženih zuba, pa je nosila nezvaničnu titulu “najružnija devojčica škole”. Zvali su je Čačkalica, Oliva i Žirafa, a jednom je u dečjem nestašluku mogla čak ozbiljno da nastrada. Imala je 12 godina kad ju je drug u nekoj vrsti igre gađao nožem i presekao joj zglob na ruci.

- Krvi je bilo svuda, to je moglo da me ubije. Nož mi je probio zglob, vrištala sam od bolova - ispričala je Žizel, koja je ožiljak od tog događaja prekrila tetovažom zvezde.

Kad je počela da se bavi manekenstvom, ubrzo je zapala za oko brojnim muškarcima. Prvi njen dečko, 1988, bio je američki model Skot Barnhil. Zamenio ga je brazilski biznismen Žoao Paulo Diniz, pa američki glumac Džoš Hartnet, da bi od 2000. do 2005. bila u turbulentnoj vezi sa Leonardom Dikapriom. Posle raskida viđana je sa brazilskim biznismenom i igračem pola Rikom Mansurom i američkim surferom Kelijem Slejterom. U decembru 2008. počela je vezu sa Tomom Brejdijem, koji je imao sina iz prethodne veze sa glumicom Bridžet Mojnahan. Venčali su se 2009, a kasnije te godine rodilo im se prvo dete.

Okrutno i za Holivud: Ove zvezde su partneri napustili dok su bile u drugom stanju

Za nekoliko dana, tačnije 5. februara, Žizel će biti u Hjustonu gde se održava taj čuveni Superboul. Biće jedan od 71.795 navijača, koliko prima mamutska dvorana “NRG Stadium”. U poluvremenu će publiku zabavljati Ledi Gaga, ali sve misli Bundšenove biće usmerene na supruga, koji bi mogao da se upiše kao jedan od najvećih sportista u istoriji Amerike ako i peti put osvoji dragoceni trofej.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading