Hari Varešanović: Nikada se nisam mešao deci u privatan život

Autor:

06.02.2017 12:56

Foto:

Foto:



Popularni pevač i nekadašnji član žirija najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmčenja u regionu "Pinkove zvezdice", Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari, ima veliki povod za posetu Beogradu.

Hari ce 14. februara održati koncert u novosadskoj dvorani "Spens", dok će za Dan žena, 8. marta, pevati pred beogradskom publikom u centru "Sava".

On je odlučio da ove dvorane tokom koncerata pretvori u svojevrsni teatar, kada će predstaviti pesme sa svog novog albuma "Ćilim", a ne krije sreću jer će se ponovo naći pred beogradskom publikom.

Aleksandar Karađorđević: Ponosan sam što su naša deca skromna

Hari je sedam godina posle albuma "Sreća" objavio novi album "Ćilim" i fanove obradovao novim pesmama, na kojima je dugo radio.

On ne krije da posebnu zahvalnost duguje porodici, koja je tokom čitave karijere bila uz njega i imala razumevanja za sve što njegov životni poziv nosi.

- Ovaj album posvećen je mojoj porodici, a posebno mojim unucima Isaku i Kanu. Bez podrške najbližih, život je bi bio šupalj - rekao je Hari.
Jedan od njegovih omiljenih spotova, koji je i javnosti privukao pažnju, jeste onaj za pesmu "Prsten i zlatni lanac", u kom se pojavljuje njegova ćerka Nađa.

Snažne emocije ga vežu za taj period, a Hari je za naš portal otkrio da bi ponovo uradio sličan spot, samo što ovog puta akteri ne bi bila njegova deca.

- Razmišljao sam o takvom spotu. Možda to i uradim sa unukom Isakom, Kan je još uvek mali - rekao je Hari.

Staša Koprivica: Mala deca i sitne životinje su najbolja antistres terapija

U poslednje vreme, pažnja javnosti usmerena je na njegovu decu, i to ne samo na Nađu, već i na sinove Damira i Maka, koji su aktivni na društvenim mrežama.

Ipak, pevaču to ne smeta i ne želi da im se meša u živote, već im daje potpunu slobodu da se ponašaju kako žele.

- Svako ima svoj život. Nikad se u životu nisam mešao deci ni u izbor škole, a kamoli u privatan život. Sinovi imaju devojke, Nađa je udata, ima dvoje dece. Da sam im se ja petljao, ne bi ništa imali - rekao je Hari kroz osmeh i dodao da uživa u tome što je deda.

- Sve što je novo je lepo, pa je tako i meni u ulozi dede. Ispunjavam im sve želje koje su u granicama mojih mogućnosti, u obično su dečije želje van naših mogućnosti - ispričao je Varešanović.

Komentari. (0)

Loading