Bojana Barović: Moj obračun s malograđanima

Autor:

10.02.2017 16:26

Foto:

Foto:



Manekenka koja je pre šest meseci rodila kćerku Leonu u braku s pevačem Nikolom Rokvićem iznenađena je lavinom negativnih komentara u kojima je osuđuju što svoje dete doji u javnosti

Otkako je 9. avgusta prošle godine sa suprugom, pevačem Nikolom Rokvićem (31), dobila kćerku Leonu, manekenka Bojana Barović (33) nije imala dilemu da li će je dojiti. Svesna blagodeti koje majčino mleko pruža bebi, naslednicu je dojila od prvog dana. Međutim, nije ni slutila da će fotografije na kojima mala Leona sisa, a koje je postavila na društvene mreže, izazvati lavinu komentara.

#familyaffair photoshoot at our special place with our special peeps

A photo posted by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Jan 11, 2017 at 9:29am PST

- Pored niza pozitivnih, bilo je i negativnih ocena - otkriva Bojana. - Do sada sam se, tokom karijere, navikla na negativne komentare o meni, ali kad je u pitanju dojenje u javnosti ili uopšte sama fotografija dojenja, bila sam zaista revoltirana. Ne bih želela nikoga da vređam, ali mislim da ljudi koji na takvu, sasvim normalnu i uobičajenu stvar gledaju s gađenjem ili nekom seksualnom konotacijom imaju ozbiljan problem sami sa sobom.
Nažalost, živimo u društvu gde su se osnovne moralne vrednosti potpuno poremetile, pa možda nije ni čudo što su druge stvari oko nas koje nisu nimalo prirodne, kao što su silikoni ili bezrazložna golotinja na televiziji i u javnosti, postale društveno prihvatljive, a dojenje tabu tema. Ne mogu to da shvatim i prihvatim, i nikada neću biti deo mase koja ide uz dlaku onome što je prihvatljivo, uvek ću se boriti za ono u šta verujem, što nam je prirodno, od Boga dato, i što je dobro i korisno za našu decu.

Ostatak priče sa Bojanom Barović pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od petka 10. februara

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading