Od svetske zvezde do kleptomana: Milionerke s "lepljivim prstima"

Autor:

10.02.2017 20:31

Foto:

Foto:



Iako im se honorari broje milionima dolara, neke poznate dame ne ustručavaju se da slatkiše, garderobu, nakit i sve što im padne u ruke"pozajmljuju" po prodavnicama i tržnim centrima. Neke od njih krale su zaista jeftine stvari, dok je drugima bilo potrebno malo veće "uzbuđenje"

Megan Foks

Once a vampire...always a vampire.

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on May 26, 2016 at 7:49pm PDT

Dok je bila tinejdžerka, Megan je volela da krade slatkiše i šminku, otkrila je to njena prijateljica. Jednom prilikom, uhvatili su je u "Walmartu" dok je krala sjaj za usne u vrednosti od sedam dolara. Kada je "upecana", Megan je priznala krađu, a u prodavnicu u kojoj je "pozajmljivala" robu zabranio joj je ulazak u njihove objekte do kraja života. Upravo u tom trgovačkom lancu danas se prodaje biografija slavne glumice.

Mija Farou: Od porodičnih tragedija do skandala

Fara Foset

Popularnu glumicu uhvatili su dva puta u krađi garderobe sedamdesetih godina. Naime, Fara je dva puta u buticima pokušala, tvrdila je, da vrati garderobu s greškom, ali joj taposleni to nisu omogućili, pa je glumica odlučila da uzme stvari u svoje ruke i oba puta sama je zamenila garderobu i izašla iz prodavnice.

Leonardo del Vekio: Nekad siromašno siroče, danas jedan od najbogatijih ljudi na svetu

Britni Spirs

Such a great shoot with @david_roemer

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on Jan 6, 2017 at 5:52pm PST

Pevačici se nekoliko puta dogodilo da "zaboravi da plati" artikle koje je uzela u radnji. Tako je jednom iz butika išetala u majici vrednoj oko 200 dolara, a na benzinskoj pumpi je ukrala upaljač. Tokom poseta seks šopu, Britni je u kesu strpala periku i s njom izašla napolje.

Dženifer Kaprijati

Ove zvezde su živele na ivici egzistencije pre nego što im se desila slava

Nekadašnja najbolja teniserka sveta 2003. godine imala je potrebu da ukrade prsten od 15 dolara sa štanda u šoping centru. Dženifer, tada tinejdžerka, branila se da je isprobavala prsten i zaboravila da ga skine.

Pičiz Geldof

such a beautiful lady ? #restinpeacepeachesgeldof #PeachesGeldof

A photo posted by Peaches Geldof (@peachesgeldof_) on Jan 24, 2016 at 1:07pm PST

Pokojna ćerka muzičara Boba Geldofa se godinama "bavila" krađom po prodavnicama. Ona je 2007. godine aktivirala alarme u radnji usred Londona, kada je pokušala da išeta u kaputu koga nije platila. Dugo se šuškalo i da se sa seta modnih snimanja "počasti" nakitom i garderobom.

Uhvaćena je i 2008. kada je pokušala da ukrade donji veš i haljinu od 500 funti, a 2011. je u džep strpala što je više mogla šminke u poznatom britanskom lancu Boots, koji joj je zabranio ulazak do kraja života.

Linzi Lohan

Osim vožnje u pijanom stanju, Linzi je imala problema i s "lepljivim prstima". Lohanovu je tužila prijateljica jer joj je glumica u klubu ukrala 12.000 dolara vrednu jaknu od krzna. Dve godine nakon toga, Lohan je prijatelju ukrala 35.000 dolara vredan Rolex.

Nestašna glumica najviše je "nadrljala" kada je u zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od dve hiljade dolara. Kada su je uhvatili, glumica se branila da je ogrlicu samo htela da pozajmi. Za krađu ogrlice osuđena je na 480 sati društveno korisnog rada. Da stvar bude još gora, snimak sigurnosne kamere iz zlatare na kojoj se krađa vidi i dan danas kruži internetom.

Tužna životna priča u senci hrabrih izjava holivudske zvezde

Vinona Rajder

Najpoznatija "slavna kleptomanka" 2001. uhvaćena je u robnoj kući Saks Fifth Avanue na Beverli Hilsu kada je pokušala da ukrade robu vrednu 5.500 dolara. Naime, Vinona je iz radnje htela da izađe s hrpom garderobe, uključujući Gucci haljine i Marc Jacobs torbice.

Blamovi velikih zvezda koji su im umalo uništili karijeru (video)

Očito "dezorijentisanu" Vinonu ubrzo je uhvatilo obezbeđenje, a baš kao i u slučaju Linzi, snimak sa sigurnosne kamere obišao je ceo svet. Glumica je kasnije priznala da ju je taj skandal spasio, jer je bila primorana da sredi svoj život, pa je krenula na psihoterapije i lečenje.

Komentari. (0)

Loading