Parovi zbog kojih verujemo da prava ljubav postoji

Autor:

13.02.2017 21:04

Foto:

Foto:U brak i vezu je neopohodno mnogo ulagati, a ako se bavite javnim poslom, to ulaganje mora da bude znatno veće jer su sve oči javnosti uprte u vas. Ovi parovi su odoleli mnogim iskušenjima i podsetili nas da prava ljubav postoji.

Novak i Jelena Đoković

 Naš najbolji teniser imao je sreće da svoju srodnu dušu pronađe još u srednjoj školi. Zajedno su više od decenije, a njihova velika ljubav uskoro dobija još jednu potvrdu. Naime, Jelenin i Novakov dvogodišnji sin Stefan će uskoro dobiti brata ili sestru.

Jelena Tomašević i Ivan Bosljičić

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić bračnu sreću grade već više od pet godina, njihova ljubav je jaka i stabilna a radost im zaokružuje četvorogodišnja ćerkica Nina.


Deli ih hiljade kilometara: Kako je Jelena Tomašević suprugu čestitala rođendan

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

Jedan od najomiljenijih parova na domaćoj sceni, Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, u braku su od 2008. godine i imaju bliznakinje Veru i Milu. Ljubavi koje traju i odolevaju izazovima, izuzetno su retke danas, ali oni su zajedno i srećni.

Vojin Ćetković: Sloboda je sjajna glumica, sa njom je lako igrati

Jovana i Željko Joksimović

Jovanu i Željka osam godina zajedničkog života nije uvelo u rutinu. Od  kako su dobili sina Kostu njihov odnos je postao intezivniji a ljubav jača.

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, a sudeći po Natašinim izjavama vole se kao prvog dana. – Kada mi je dosadno i treba mi dodatna pažnja, samo optužim muža da me ne voli više! Gazimo treću godišnjicu braka, nek’ nam je sa srećom., poručila je tada pevačica koja ne propušta priliku da istakne da joj suprug podrška u svemu.

Severina i Igor Kojić

Iako je njihova veze mnoge iznenadila, a neki im nisu prognozirali svetlu budućnost, oni uživaju u braku i trude se da svaki momenat provedu zajedno. Lepe trenutke iz svog zajedničkog  života najčešće dele na društvenim mrežama.

Severina u zagrljaju sa čuvenom holivudskom zvezdom

Patrik Dempsi i Džilijan

Par je pre dve godine najavio da se razvodi nakon 15 godina braka, i kao zvaničan razlog naveli su “nepomirljive razlike”. Ipak odlučili su da pruže ljubavi još jednu šansu pa su danas zaljubljeniji nego ikada.

Krisi Tajgen i  Džon Ledžend

Popularni pevač i lepa manekenka su u braku već gotovo četiri godine, a Džon je osvojio  simpatije javnosti kada je priznao da on obavlja sve kućne poslove.

Sofija Vergara i Džo Manganijelo

Po mnogim najlepši par na svetu a njihova priča je prava filmska. Čim je Džo ugledao znao je da kolumbijska lepotica mora da bude njegova. Četiri godine je čekao i trud se isplatio. Danas su u braku i srećniji nego ikada.

Sofija Vergara: Danas je krase raskošne obline, a pogledajte kako je izgledala u mladosti 

Džejson Stetam i Rouzi Hantington-Vajtli

Lepa manekenka i poznati glumac uskoro će postati roditelji, a beba je prava kruna njihove šestogodišnje ljubavi.

Komentari. (0)

Loading