35 godina savršene sreće Felisiti Hofman i Bila Mejsija: U čemu je tajna?

Autor:

14.02.2017 15:27

Foto:

Foto:



Glumica Felisiti Hofman, našoj publici najpoznatija po ulozi Linet Skavo u seriji "Očajne domaćice", jedna je od retkih žena u Holivudu koje imaju sve - karijeru i sreću u privatnom životu.

S mužem Vilijamom H. Mejsijem je u braku već 20 godina, čemu je prethodilo 15 godina veze, i još uvek su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Upoznali su se u pozorištu "Linda Gross Atlantic Theater Company" u Njujorku, gde joj je Vilijam predavao dramu.

Kada je gostovala kod Elen Dedženeris u emisiji "Elen Dedženeris šou", Felisiti je izjavila da i dan danas kada on uđe u sobu, ona oseti uzbuđenje.

- Totalno ga obožavam! Baš sam imala sreće s tim tipom - ispričala je tada.

Elen je tada pokušala da iz nje izvuče makar neku naznaku da ipak nije sve tako ružičasto u njihovom braku, ispitujući je koje joj stvari smetaju kod muža. Jedino što je uspela da izvuče keste da Mejsi ponekad ode na posao s ključevima od njenog auta.

Vilijam H. Mejsi je veću popularnost postigao ulogom u filmu "Fargo" braće Koen, za koju je bio nominovan za Oskara. Njegova i Felisitina veza već dugo intrigira javnost, a kada ga upitaju za suprugu, Mejsi obično da isti odgovor:

- Ne znam zašto, ali ona me totalno obožava. Misli da sam smešan.

U razgovoru za "Guardian" je dao primer koji pokazuje koliko veruje u njega i koliko ga podržava da bude bolji čovek:

- Nakon kraja snimanja prve sezone "Besramnika" ispekla mi je tortu! Ona je moj najbolji prijatelj, jako je smešna. Obožavam s njom da razgovaram jer znam da mogu sve da joj kažem - ispričao je.

Vilijam i Felisiti imaju dvećerke Sofiju i Džordžiju, a jedan su od retkih parova koji su 2009. na isti dan dobili zvezde na Stazi slavnih. U Holivudu ih smatraju "kraljevskim parom idni filmova".

O njihovom ljubavnom životu dosta se pričalo, posebno u vreme snimanja serije "očajne domaćice". Naime, tada su Felisitine koleginice iz serije - Teri Hačer, Ava Longorija i Marša Kros izjavile da od svih njih, Hofman ima najstrastveniji brak.

- Ne skidaju ruke jedno s drugog - izjavile su - Nije ni čudo što je uvek nasmejana na snimanju.

Da je to istina, potvrdio je Mejsi u u intervjuu za "Parad Magazine".

 - Ona mi je bila najseksi domaćica. Ali, šta je uopšte seksi? Meni je seksi način na koji ona nosi samu sebe. Uz to, ona je stvarno u dobroj formi. Svaki put se rastopim pri pogledu na njeno telo - otvoreno je priznao glumac.

Iako su zajedno više od 30 godina i proživeli su dosta toga, ovaj par ne dopušta da im posao utiče na ljubav.

- Brak poznatih se ne može uporediti ni sa čim. Neprestano se udaljavate i približavate zbog prirode posla. Ali, svaki put kad Bil uđe u prostoriju, moje srce poskoči. Tako je od prvog dana - iskrena je Felisiti.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading