Kristina Radenković o braku: Ja sam dete razvedenih roditelja, papir mi ne znači mnogo

Autor:

16.02.2017 10:04

Foto:

Foto:



Jedno od najomiljenijih TV lica, Kristina Radenković pre deset meseci je postala mama, a o tome koliko uživa u čarima roditeljstva, govore i brojne slike koje voditeljka objavljuje na društvenim mrežama.

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана 20. Дец 2016. у 2:53 PST

Kristina Radenković o ćerki Tari: Mama je prva i prava reč

Iako uvek u ponudi ima "baka servis", Kristina kaže da ona i njen partner, advokat  Nikola Radojević, najviše vole kada su sami sa svojom desetomesečnom princezom Tarom.

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана 11. Феб 2017. у 5:20 PST


Bake su vrlo vitalne i rade, i kad baš moram da odem iz kuće zbog posla, onda vozim dete kod njih. Tačno je da svi hoće da nam pomognu, ali mi to ne koristimo. Tako je od prvog dana kad sam došla iz porodilišta. Smatram da žena sama treba da se bavi svojim detetom. I dojim, pa nema potrebe da moju kćerku neko drugi hrani u tri ujutru. Sve ono čime su mi pretili dok sam bila u drugom stanju, te biće ovako i onako, pokazalo se netačnim. Mislim da to zavisi od stava majke, njene energije. Ukoliko ona misli da je to veoma naporno, uzeće tri bebesiterke. Ako je sposobna, normalna i zdrava, može sve sama. Danas su mnoge žene mnogo razmažene - ispričala je Kristina za magazin Gloria.

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана 23. Дец 2016. у 12:19 PST

Kristina Radenković: Nikad se ne bih takmičila u “Slagalici”

I mada su već dugo u vezi, žive zajedno i imaju dete, Kristina se još uvek nije udala za Nikolu. Verili su se, ali nikako da odu i "korak dalje". O tome zbog čega nije izgovorila sudbonosno "da", atraktivna voditeljka je otkrila u razgovoru za Blic.

- Nisam se još udala, ali sam praktično više udata nego neki koji su u braku. Meni papir ne znači mnogo, ja sam dete razvedenih roditelja. A moji mama i tata su posle razvoda bili u vezama koje su bile pune ljubavi, a nisu se venčali sa svojim partnerima. Zato mislim da postoji ljubav i posle razvoda i ljubav bez papira.

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана 30. Дец 2016. у 4:32 PST


Bez obzira na papir, Nikola i Kristina planiraju da u nekoj bliskijoj budućnosti i prošire porodicu.

– Imam neki plan, ali videćemo da li će ovaj gore biti darežljiv kao sa Tarom, kad nam se posrećilo iz prvog puta. Ili ćemo morati malo da sačekamo - otkrila je za Gloriju.

Čini se da ova lepa glumica i voditeljka najpopularnijeg kviza u Srbiji - “Slagalica” uspeva da uskladi sve obaveze, porodicu, televiziju i pozorište, a još ima vremena i za "dodatne aktivnosti".

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана 11. Јан 2017. у 7:10 PST


Naime, ona je nedavno zajedno koleginicom iz "Slagalice" Marijom Veljković pokrenula blog na Jutjub kanalu pod nazivom “Trudnoća je dar”, a u kome zahvaljujući sopstvenom iskustvu, pomažu ženama da se suoče s trudnoćom i periodom nakon porođaja.

Voditeljke “Slagalice” postale blogerke: Marija i Kristina savetuju buduće mame

- Komuniciramo sa ženama i pričamo im stvari iz našeg iskustva. Otkrivamo koliko smo se ugojile, kako smo smršale, kako se pripremiti za odlazak na porođaj… – ispričala je Marija svojevremno za Blic.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading