Ne plaše se starenja: Ove zvezde su rekle NE plastičnim operacijama

Autor: Maja Gašić

20.02.2017 16:06

Foto:

Foto:Činjenica je da živimo u vremenu u kome se smatra da sve  što nije savršeno, mlado, lepo i zgodno, nije atraktivno. Ideali lepote koji nam se svakodnevno nameću putem medija, bilo časopisa, bilo filmova, više su nego nerealni i u velikoj meri utiču na samopouzdanje kod žena.

Ovakvi rigorozni standardi podjednako pogađaju poznate zvezde i "običan" svet. Sve više mladih se odlučuje na plastične operacije, pokušavajući da isprave nesavršenosti koje im je majka priroda podarila, a slavne ličnosti pribegavaju istim trikovima kako bi što duže ostale mlade i zadržale pozicije u filmskoj industriji.

Međutim, postoje i one dame koje su kategorčno protiv plastičnih operacija, koje slave svoj prirodni izgled i ne plaše se starenja. I, sasvim sigurno, zbog toga ništa manje ne izgledaju atraktivno. Naprotiv.

Ovo su samo neke od poznatih ličnosti koje ne žele da ispravljaju nepravilnosti na svom licu i telu i odlučile su da stare dostojanstveno.

Kejt Bekinsejl

Britanska lepotica Kejt Bekinsejl (43) kaže da je više za prirodnu lepotu, nego podvrgavanje estetskoj hirurgiji.

- Više mi se sviđa kako moja mama izgleda nego većina ljudi sa prezategnutim licima koje srećem u Los Anđelesu - izjavila je svojevremeno glumica.

Šarliz Teron

Južnoafrička lepotica Šarliz Teron (41) često ističe da bi volela kada bi se žene osećale sigurnije u sebe i zadovoljnije svojim izgledom.

Zvezde koje su sasvim slučajno postale slavne

- Mislim da se današnje žene plaše da slave sebe, jer strahuju od kritika i etiketiranja - kaže lepa Šarliz.

Eva Longorija

Latino lepotica Eva Longorija (41) je strastveni protivnik estetske hirurgije. Kako je sama davno izjavila, svesna je svojih nesavršenosti, ali ih s ponosom nosi.

- Znam puno žena koje imaju velike grudi, zbog kojih na kraju imaju problema sa kičmom - rekla je jednom prilikom kada su je upitali da li bi želela da poveća grudi.

Hajdi Klum

Supermodel Hajdi Klum (43) i nakon tri porođaja izgleda malte ne kao na početku manekenske karijere. Čini se da ova lepa Nemica naprosto odbija da ostari.

- Svako ima svoje mišljenje o tome šta je lepo a šta nije. A meni plastične operacije ne izgledaju privlačno - izjavila je jednom prilikom za "Allure".

Salma Hajek 

Meksikanka zanosnih oblina Salma Hajek (50) poznata je po smelim izjavama u kojima slavi svoje nesavršenosti. I mada smatra da svaka žena ima pravo da bira da li će se podrvrgnuti plastičnoj operaciji ili ne, to svakako nije njen izbor.

Jeftini bjuti trikovi Salme Hajek će vas iznenaditi

- Estetska hirurgija je nešto kao uniforma današnje generacije. Međutim, po meni lice koje nema bore nije obavezno i lepo.

Mišel Fajfer

Glumica prozračne lepote, Mišel Fajfer (58) smatra da je u Holivudu uspeh stariti dostojanstveno.

Lepota koja prkosi godinama: 5 pravila Mišel Fajfer koja bi svaka žena trebalo da zna

- Ne verujem da muškarci žele žene koje su se podvrgle grotesknim plastičnim operacijama, niti one koju su premršave. Kad je u pitanju starenje, ne postoji estetska hirurgija na svetu koja će ga zaustaviti. To je prirodni proces - smatra glumica.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading