Met Dejmon: Pravilo "dve nedelje" mi je spasilo brak

Autor: Maja Gašić

21.02.2017 17:53

Foto:

Foto:Popularni glumac Met Dejmon je od 2005. godine u braku sa Argentinkom Lusijanom Baroso, a njihova veza važi za jednu od najstabilnijih u Holivudu.

Par se upoznao 2002. godine u Majamiju u jednom baru, gda je Lusijana radila kao konobarica. Dejmon je snimao komediju "Stuck on You", kada je filmska ekipa predložila da odu u bar na piće. Tada je prvi put Met ugledao svoju buduću suprugu.

 - Bila je velika gužva, ali odmah mi je privukla pogled. Stajala je daleko od mene, između su bili svi ti ljudi, a ja nisam mogao da skinem pogled s nje - opisao je glumac taj sudbonosni susret.

100th post! ?? #mattdamon #lucianabarroso

A post shared by Matt Damon fanpage (@mattdamon.fanpage) дана 21. Јул 2016. у 1:19 PDT


U to vreme je Lusijana bila pred razvodom od Arbela Barosa, sa kojim ima ćerkicu Aleksiju. Par meseci nakon što su se ona i Dejmon upoznali, lepotica se i zvanično razvela, a mediji su smatrali da je glumac kriv za ovaj prekid. Da to nije istina, potvrdio je i bivši suprug lepe Argentinke, koji je svojevremeno izjavio.

- Nije istina da je Met kriv za naš razvod, to je bilo između mene i nje. Sve što mogu da kažem, jeste da je on divan otac mojoj ćerki. Boljeg oca za nju ne bih mogao da poželim.

Papai Damon???#mattdamon #isabelladamon #giadamon #stelladamon#papai #familia #lucianabarroso

A post shared by Mariellys (@mattdamon_br) дана 22. Мај 2016. у 1:28 PDT


Lusijana i Met imaju tri biološke ćerke - Izabelu, Điju Zavalu, Stelu, a sa njima živi i Aleksija, koja je pripala majci nakon razvoda.

Patrik Dempsi i Džilijan: Nakon 15 godina braka, zaljubljeniji nego ikada

Ovaj nekadašnji zavodnik važi za vrlo posvećenog oca i brižnog muža. I pred brojnih obaveza, svaki slobodan trenutak gleda da provede sa porodicom.

A kako mu polazi za rukom da brak i ljubav održava "svežim", glumac je otkrio u razgovoru za "People".

- Lusijana i ja imamo jedno pravilo, to je pravilo "dve nedelje". To znači da ni pod kojim uslovima, bez obzira na to koliko obaveza imamo, ne dozvoljavamao da duže od 14 dana budemo razdvojeni. Čvrsto verujem da nam to spasava brak - kaže Met.

13 godina vernosti: Džulija Roberts otkrila tajnu srećnog braka

- Kada sam snimao film "True Grit", rekao sam rediteljima - Džoelu i Itanu Koenu da ću prihvatiti ulogu, ali pod uslovom da nikad ne odsustvujem od kuće duže od dve nedelje. Oni su imali razumevanja i pristali su na moje uslove, na čemu sam im zahvalan - kaže glumac.

Maja Gašić

Autor