I majčinstvo i karijera: Poznate dame koje su mlade postale majke

Autor:

22.02.2017 17:22

Foto:

Foto:



Često smo svedoci da neke od slavnih ličnosti žrtvuju privatni život zarad karijere, pa se tako u ulozi roditelja ostvaruju u kasnijem dobu. Ove poznate dame su mlade postale majke.

Mirka Vasiljević

Talentovana glumica osvojila je srca publike kada se kao devojčica pojavila  u filmu “Mi nismo anđeli 2”.

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on Feb 1, 2017 at 9:54am PST

Nakon toga uloge su se samo nizale, ali Mirka je rešila da ne podredi sve karijeri. Iako ima tek 26 godina, rodila je troje dece, ćerku Andreju, sinove Andreja i Mihajla.

A post shared by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Jun 29, 2016 at 5:18am PDT

Mirka Vasiljević: Nije uvek lako biti mama

Elena Karamin Karić

Elena Karaman Karić, srpska dizajnerka enterijera i supruga biznismena Jugoslava Karića, mama je trojice dečaka, a prvog sina Luku dobila je u 21. godini.

- Oni su sigurno moje najveće delo, svaki je poseban, drugačiji i nikada nisam požalila što mi je njihova sreća bila uvek i u svakom trenutku iznad moje sopstvene. To nije nikakva žrtva, već moj odabir u kome sam uživala. Njihova stabilnost i utemeljenost jeste ono što me čini spokojnom, jer kad je koren dubok, nema razloga da strahujemo od vetra.- rekla je svojevremeno za magazin Hello.

Elena Karaman Karić: Sinovi su svetlost mog života

Kejt Hadson

Glumica je prvog sina Rajdera rodila kada je imala samo 23. godine i kaže da su imaju baš prijateljski odnos.

-Karijera mi daje mogućnost da budem srećna, i želim da me moja deca takvu pamte. Nisam domaćica. Pomirila sam se sa time da sam, prema nekim kriterijima samo dobra mama umesto odlične, rekla je ova 37-godišnja mama dva sina Rajdera (12) i Bingama (5).

Kejt Hadson: Vredi ulagati u negu svog lica i tela

Sofija Vergara

Kolumbijska lepotica je sina Manola dobila je u svojoj 18. godini. Samo godinu dana nakon njegovog rođenja, lepa glumica se razvela. Sofija ističe da sa sinom ima divan odnos, kao i da se odlično slaže sa njenim suprugom, Džoom Manganjelom.

Sofija Vergara zna tajnu za sjajan izgled u svakodnevnim situacijama

Adel

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice sina je dobila u 24. godini. Kada joj nedavno uručena Gremi nagrada Adel je iznenadila svet emotivnim priznanjem.

-Pre pet godina kada sam zadnji put bila ovde, bila sam trudna, ali nisam to još znala. Nedugo nakon dodele sam saznala za trudnoću i to je bio najveći blagoslov u mom životu. Ali u trudnoći i majčinstvu izgubila sam veliki deo sebe. Borila sam se s majčinstvom i još uvek se borim, a ova pobeda je poput punog kruga za mene. Kao da se deo mene vratio meni, rekla je i dobila aplauz za iskrenost.

Brutalno iskrena Adel: U trudnoći i majčinstvu sam izgubila deo sebe

 Britni Spirs

Pop pevačica nije imala sreće u ljubavi, ali je srećna što je rano postala majka. Prvog sina Šona Prestona  je rodila u 23. godini, a godini dana kasnije stigao je i Džejdan Džemson. Britni tvrdi da posle dva razvoda veruje i ljubavi i da želi još jednom da postane majka.

Komentari. (0)

Loading