Slađana Tomašević: Ljubav me je naučila da živim kao sav normalan svet

Autor:

24.02.2017 09:44

Foto:

Foto:



Premda nije verovala da se izlazak s nepoznatim mladićem može pretvoriti u ozbiljnu vezu, voditeljka Beogradske hronike RTS Slađana Tomašević (43) pristala je da se, na nagovor prijatelja, vidi s dve godine starijim Sašom Lopandićem. Susret se dogodio pre četiri godine i od tada su Slađana i Saša u harmoničnoj vezi, planiraju zajedničku budućnost, porodicu i decu.

- Naš zajednički prijatelj, koji je bio glavni zagovornik Sašinog i mog susreta, sebe je već proglasio nevenčanim kumom. Stvarno nisam verovala da se nešto ozbiljno može očekivati i dogoditi iz "namenskih izlazaka" sa dečkom. Ali, pristala sam da se vidim sa Sašom. U početku sam bila puna nepoverenja, mislila sam kako ćemo se videti još nekoliko puta i to je to. Nikakve šanse nisam davala ozbiljnijem vezivanju, kamoli ovome što danas imamo nas dvoje. Polako, korak po korak, slučajni susret prerastao je u zajednički život.

ZVONČICA U TELU ŽENE

U tom životnom periodu, bila je ubeđena i da nema sreće u ljubavi. Zahvaljujući Saši, ubrzo je shvatila koliko greši.

- Mnogo sam se trošila oko ljubavi i nije mi išlo. Zato sam počela da verujem kako nemam sreće na tom planu. Ali, očigledno, kad prestaneš da razmišljaš, kad prestaneš nešto grčevito da tražiš i juriš, ono dođe samo i kad se najmanje nadaš.

Mirjana Bobić Mojsilović: Muška ulica u Beogradu u kojoj nema nijednog srećnog lica

Sa Sašom od prvog dana ima vezu punu razumevanja.

- Ako hoću da budem potpuno iskrena, Saša je stabilno, sređeno smireno stvorenje, koje ide iza mene i jednostavno, vodi računa da ne pravim gluposti u životu u svakom smislu, jer ja sam i dalje baš detinjasta. Milion puta sam mu rekla da će, ako se dogodi da imamo dete, on imati dvoje. Njega to ne plaši, jer bolje sagleda svaku situaciju nego ja koja, kad se nešto desi kažem videćemo i nekako ćemo, a on uvek i za sve ima zlatno rešenje.

Sigurna je da uopšte ne bi bilo dobro da su isti. Previše bi, kako kaže, leteli i bili nerealni.

#???#style @srdjanvekic #foto@marijazindovic #supervisor @yannanikolic #

A post shared by Sladjana Tomašević (@sladjana.tomasevic) on Jan 10, 2017 at 3:02pm PST

- On je moja realnost, najzaslužniji što živimo kao sav normalan svet. Jedino ne voli da se eksponira. Rekao mi je da je u redu da ja pričam o njemu, i da je normalno da svi znaju da on postoji i da je to sasvim dovoljno.

Posle godinu i po dana zabavljanja počeli su zajednički život. Mnogi je pitaju kad će da se uda, a najčešće se "hvataju" za njenu izjavu da joj je Saša dečko.

Katarina i Milan Gromilić: Ćerke učimo da poštuju ljude i da budu zahvalne

- Da bih im olakšala svima, poručujem da slobodno mogu da ga zovu nevenčani suprug jer venčaćemo se čim nađemo vremena za to. Trenutno imamo druge prioritete. Ne kažem da taj papir nije bitan, spadam u red onih koji smatraju da on znači nešto, i to i Saša zna. Tako da planiramo venčanje, samo da pozavršavamo još neke, nama bitnije stvari.

Before #tvshow last cheking of my stylist ?! ❤ U @srdjanvekic

A post shared by Sladjana Tomašević (@sladjana.tomasevic) on Feb 23, 2017 at 11:19am PST

Dok je ranije, kao tetka dve devojčice, razmišljala kako bi želela kćerku, sad više ne "postavlja uslove" tog tipa.

- Daj bože da se desi i da sve bude kako treba. Jesam ja kao tetka koja ima dve sestričine emotivnija u odnosu sa devojčicama, i tačno je da nemam mnogo iskustva sa dečacima, jer ih kod nas u porodici nema mnogo, i čini mi se da ne znam kako bih se igrala sa njima, ali valjda se to nauči. Iz ovog ugla ne verujem ni da ću biti stroga mama, ali ne znam dok ne probam.

BURA STRASTI

Osim što joj "ne dozvoljava da previše poleti" Saša je svakog dana zasmejava i iznenađuje rečima i delima.

- Radi i neke stvari za koje sam bila ubeđena, pošto je on jedinac, da neće znati da uradi. I mnogo je lepo kad te neko tako iznenadi. Shvatiš da se trudi, da mu je stalo. Na primer, pre nekoliko dana je spremio večeru. Doneo je iz Slovenije konjsko meso iz paca i ja sam se ponudila da ga spremim, ali on je to odbio. Bila sam šokirana, čak sam mu rekla kako on to ne zna, ali pošto je insistirao, sklonila sam se iz kuhinje. Odjednom, odande je pokuljao dim, a kad sam ga pitala šta se dešava, samo je mirno rekao da se meso dimi. Nismo mogli da izluftiramo kuću dva dana, čovek je takav dim napravio da sam mislila da će vatrogasci doći, ali napravio je zaista ukusan obrok.

Nestrpljiva da se porodi: Marija Veljković ženskim trikovima mami bebu da “izađe”

Često u šali kaže da je drugi muškarci više ne gledaju jer je njen dečko krupan i visok momak. A poznato je da ima na hiljade fanova ne samo zato što "Beogradska hronika" jedna od najgledanijih na RTS-u, već zbog njenih dugih nogu i seksepila kojim zrači. Ipak, Saša nije jedan od najvernijih gledalaca.

- Čak će pre da prokomentariše šta sam rekla, nego kako sam izgledala. Voli da se šali i prozva me da sam bila predebela i prevelika. Doduše, na našem ogromnom kućnom televizoru svi su takvi. Ponekad mi na večeri broji zalogaje, pa ja sklonim tanjir i tužno ga pitam kako mu nije žao. Ali, za svaki slučaj, poslušam ga.

Uprkos tim njegovim sitnim začikvanjima, Slađana je prvi put u životu potpuno opuštena. To su primetili svi koji je dobro poznaju.

- Nema tu mnogo filozofije. Važno je da žena bude sigurna, prvo sama u sebe a onda i da je emotivno zadovoljna, sređena i staložena. Ako je takva, može sve.

Komentari. (0)

Loading