Sudbinski susret i ljubav za ceo život: Kako su se zavoleli Brena i Boba (foto/video)

Autor:

25.02.2017 12:59

Foto:

Foto:



Kada je davne 1986. godine najveću zvezdu stare Jugoslavije Lepu Brena i tada našeg najboljeg tenisera Bobu Živojinovića na jednom događaju upoznao menadžer Raka Đokić, bilo je svima jasno da se odigrao sudbinski susret.

#LepaBrena ? Sretan dan zaljubljenih ❤️❤️ @lepabrenaa ??

A post shared by LEPA BRENA ? ? (@lepabrenafan) дана 14. Феб 2017. у 9:09 PST


Bobi se desila ljubav na prvi pogled, ali popularnoj pevačici je zgodni teniser koji je u to vreme odigrao čuveni meč protiv Džona Mekinroa i gradio blistavu karijeru, već prethodno zapao za oko. Kako je sama godinama kasnije priznala - zaljubila se u njegovu sliku u novinama. Mišićav, sa krupnim očima, Boba je osvojio Brenino srce još pre prvog susreta.

- Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za „Ilustrovanu politiku” i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas. Zagrlili smo se iako se ranije nismo upoznali, bar ne u ovom životu, ali osetili smo ono što ne dožive svi, lepotu susreta i energiju jaču od svega - izjavila je svojevremeno Brena za "Blic Ženu".

#lepabrena#srbijainstagram

A post shared by lepa brena (@caricalepabrena) дана 23. Феб 2017. у 1:53 PST

Istu sudbinsku povezanost je osetio i naš čuveni teniser.

- Brenu je trebalo još ranije da upoznam jer smo hteli da je angažujemo da peva na teniskom turniru, ali je Raka Đokić, njen menadžer, kasnije naš kum, izvrdao pravdajući se da ona ima mnogo obaveza. Ali zaista jeste tako, ona je stalno nastupala. Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: „Gde si ti svih ovih godina?” To je bio sudbinski susret, a prvih par meseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletim se iz Ibice u Cirih, dođem da bih je video - otkrio je Boba.

#lepabrena #boba #minimax #1993 #rare #jugoslavija

@foto.nostalgija је поделио/ла објаву дана 23. Феб 2017. у 7:48 PST


U to vreme je Boba još uvek zvanično bio u vezi sa Zoricom Desnicom sa kojom ima sina Filipa, a par je neko vreme uspevao da sakrije svoju vezu od očiju javnosti.

#LepaBrena ? Sretan dan zaljubljenih ❤️❤️ @lepabrenaa ??

A post shared by LEPA BRENA ? ? (@lepabrenafan) дана 14. Феб 2017. у 9:08 PST

Ubrzo, zaljubljenost više nisu mogli da sakriju. Novine su preplavile njihove zajedničke fotografije. Brena ga je pratila na turnirima, sedeći u publici i strastveno navijajući za čoveka svog života.

#LepaBrena ? Arhiv [ magazin Siarena #1989 ] @lepabrenaa ❤️ #BobaZivojinovic

A post shared by LEPA BRENA ? ? (@lepabrenafan) дана 14. Нов 2016. у 11:31 PST


Pet godina kasnije su se i venčali - 7. decembra 1991. godine u sali hotela Interkontinental. O tome koliko se njihova veza intrigirala javnost, govori i podatak da je prvi put u istoriji domaće estrade snimljena VHS kaseta sa njihove svadbe pod nazivom "U ime ljubavi".

Godinu dana kasnije su dobili sina Stefana, a 1998. i još jednog nalednika- Viktora.

A post shared by Lepa Brena (@jednajelepabrena) дана 1. Јун 2014. у 8:41 PDT

Brak koji je otpočeo velikom strašću i ljubavlju i danas traje s istim intenzitetom emocija.

Lepa Brena: Osećam se moćno kao avion

O tome, kako im uspeva da i nakon 25 godina održavaju vezu intenzivnom, folk diva je otkrila u razgovoru za magazin "Story".

- Zaljubljenost je hormonsko stanje i treba ga iskoristiti do daske. A ljubav ne treba nikada da se potroši. Treba razlikovati te dve stvari, a mi smo to naučili. Zato i trajemo ovoliko - ispričala je svojevremeno Brena.

A post shared by Lepa Brena (@jednajelepabrena) дана 2. Дец 2013. у 9:18 PST


I dok uživaju u svojoj bračnoj sreći, ovaj najomiljeniji par na domaćoj estradnoj sceni sa nestrpljenjem iščekuje unuke.

- Unučići su blagoslov! Ali kada će stići, to ne zavisi od mene. Mi smo u kući navikli da nas ima puno, da je uvek gužva, da se stalno nešto slavi, da se ljudi druže. Mislim da je srećna ona kuća u kojoj se čuje galama - izjavila je folk diva svojevremeno za Gloriju.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading