Seksepilni negativac iz "Beskrajne ljubavi" priznaje: Obožavam kućne poslove

Autor:

28.02.2017 17:05

Foto:

Foto:



Turska serija "Beskrajna ljubav" za kratko vreme osvojila je srca domaće publike, a ulogom glavnog negativca Emira Kozdžuoglua, glumac Kan Urgandžioglu, privukao je pažnju mnogih žena.

Ako ste se pitali čemu jedan od glavnih likova serije koja se emituje na TV Pink duguje svoju, pomalo egzotičnu lepotu, biće dovoljno da vam kažemo da mu je majka arapsko-albanskog porekla, dok je otac Turčin.

#karasevda loading

A post shared by Kaan Urgancıoğlu (@kaanurgancioglu) on Jan 9, 2016 at 2:05am PST

Ovaj tridesetpetogodišnjak je sebe pronašao u glumi, iako tokom studentskih dana nije ni sanjao da bi mu to mogla biti profesija. U zanimljivom intervjuu otkrio je kako je od studenta kapitalnog tržišta postao jedan od najpoželjnijih turskih glumaca.

- Rekao bih da je reč o spletu neobičnih okolnosti. Bila je to 2001. ili 2002. godina. Studirao sam na odseku za tržište kapitala. Kanal D je tada privodio kraju pripreme za početak snimanja serije "Karaoglan”, ali mesto glavnog junaka bilo je upražnjeno sve vreme. Slučajno sam upoznao glumicu Demet Akbag, koja je u meni videla savršenog protagonistu. Preporučila me je producentima, s kojima sam vrlo brzo postigao dogovor. Ostalo je istorija - rekao je Kan u intervjuu za TV novele.

#nightworks

A post shared by Kaan Urgancıoğlu (@kaanurgancioglu) on Apr 9, 2016 at 1:32pm PDT

Iako je pre želeo da radi na berzi, priznaje da odavno ne sanja te snove i da mu je gluma postala sastavni deo života.

- Otkako sam uplovio u glumački svet, shvatio sam da zaista uživam u oživljavanju likova iz scenarija. To je ono što me ispunjava i zapravo jedina stvar koju želim da radim u životu. Naravno, glumački posao je izuzetno težak i neretko zahteva celodnevno angažovanje. To je, rekao bih, bitka u kojoj je čovek sam sebi najveći saveznik, ali i najokrutniji neprijatelj - priča atraktivni glumac.

Uvek bi se opredelio za glumu u odnosu na bilo koju drugu profesiju, ali Kan otkriva da obožava i kućne poslove.

#dontsmokeandpose @ilmisimya

A post shared by Kaan Urgancıoğlu (@kaanurgancioglu) on Nov 26, 2016 at 7:18am PST

- Pranje sudova me, recimo, baš opušta! To sam shvatio relativno skoro. Ranije sam zapravo bio neuredan, ali sada se to promenilo, budući da provodim mnogo vremena kod kuće. Kad stignem u svoj dom, prvo skuvam kafu, jer me njen miris opušta. Imam jednu udobnu fotelju, smeštenu u ugao sobe. Volim da se zavalim u nju, podignem noge i opustim se. Naravno, s uključenom muzikom, bez koje ne bih mogao da zamislim život - ispričao je Kan.

Komentari. (1)

Loading